Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 Η Μάγισσα, ο Σπήλιος ανακαλύπτει πως η Θεοφανώ είναι αδελφή του. Λίγο πριν εκείνη οδηγηθεί στον θάνατο, ο ισχυρός άντρας αποφασίζει να τη σώσει. Μια απόφαση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με όλη του την οικογένεια και κυρίως με την Κυπριανή, που δεν θα ησυχάσει αν δεν δει νεκρή τη… μάγισσα!

Ένα βήμα πριν γίνουν όλα στάχτη, η Θεοφανώ παρασέρνει όλο και περισσότερο τον Σπήλιο στον κόσμο της και τον φέρνει αντιμέτωπο με την αλήθεια, ενώ την ίδια ώρα ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να σώσει την κοπέλα, με κάθε κόστος.

Στο μεταξύ, οι χειρότεροι φόβοι της Γερακίνας θα επιβεβαιωθούν όταν ανακαλύψει πως ο Σπήλιος γνώριζε για τις συνθήκες θανάτου του Πετρούνη και δεν έκανε τίποτα για να το εμποδίσει. Αυτή θα είναι και η ταφόπλακα στον γάμο τους, ενώ η μανία της Κυπριανής θα την οδηγήσει απέναντι στον ίδιο της τον γιο.

Ο Κανέλλος, που γνωρίζει πλέον όλα τα εγκλήματα της Δαμιανής, βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να κερδίσει την εύνοια του Τζανή, αλλά και για να ξεσκεπάσει τη γυναίκα που αγάπησε.

Παράλληλα, ο Τζανής προσπαθεί ν’ απαλλαγεί από την παρουσία των Γερακάρηδων και να εδραιώσει τη δική του κυριαρχία. Μέχρι που ο Κανέλλος καταφέρνει να αποδράσει από τον πύργο, παίρνοντας για όμηρο τον Τζανή. Οι ζωές τους κρέμονται από μια κλωστή και η ώρα της αποκάλυψης για τον φόνο του μωρού έρχεται, αλλά κανείς δεν είναι έτοιμος να το αντιμετωπίσει.

Ο Τζανής παγιδεύεται στο μίσος του και δεν καταφέρνει να βγει ζωντανός από όλη αυτή την πλεκτάνη που έστησε. Για τη Μεταξία που μαθαίνει το κακό μαντάτο η λύση είναι μία: Να αυτοκτονήσει με το δηλητήριο που της έδωσε η πεθερά της!

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 20/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Formula 1 : Ο Carlos Sainz θα είναι έτοιμος για το Grand Prix της Αυστραλίας;

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Δέσπω συνεχίζει την ερωτική πολιορκία-Ποιος θα πέσει τελικά;