Μπροστά στην απειλή των Τούρκων, οι οποίοι απειλούν να εξαφανίσουν τους Γερακάρηδες στη σειρά Η Μάγισσα, προκειμένου να δώσουν παράδειγμα σε όλους τους Μανιάτες, η Κυπριανή, η μάνα του Σπήλιου, προτείνει μόνο μία λύση στον γιο της: να πάρει την οικογένειά του και να εγκαταλείψει τη Μάνη το συντομότερο δυνατό.

Όμως ο πειρατής δε θέλει να το βάλει κάτω και να υποχωρήσει! Εξοργίζεται με την ιδέα ότι η μητέρα του σκέφτεται τέτοιες απελπιστικές λύσεις και αποφασίζει να αντισταθεί σθεναρά και να προετοιμαστεί για την αντεπίθεσή του, ενώ η Κυπριανή προσπαθεί να σώσει τη φατρία της, γνωρίζοντας την αναπόφευκτη καταστροφή που αναμένεται για τους Γερακάρηδες.

Καλεί όλους τους καπετάνιους της περιοχής να σταθούν δίπλα στον Σπήλιο και να τον βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της επερχόμενης επίθεσης των Τούρκων. Ξέρει πως είναι δύσκολο να πείσει τους καπετάνιους, ενώ πρέπει να αντιμετωπίσει και τον γιου της που έχει ήδη οργανώσει την επίθεσή του.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο προδότης των Γερακάρηδων επισκέπτεται τον Εμρέ, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις κινήσεις του Σπήλιου. Οι Λασκαραίοι βρίσκονται σε μια δύσκολη θέση, αγωνιζόμενοι σε μια ανελέητη κατάσταση. Ο Μιχαήλ, ο ισχυρότερος από τους καπετάνιους της Μάνης, είναι κρίσιμης σημασίας για τη μάχη κατά των Τούρκων.

Ωστόσο, ακόμα και αυτός μοιάζει ανίκανος να αποφασίσει.Η οικογένειά του περιμένει να μάθει αν θα ακολουθήσει τους άλλους καπετάνιους και θα σταθεί δίπλα στον Σπήλιο. Όμως, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, για μια ακόμη φορά, ο Μιχαήλ είναι έτοιμος να εκπλήξει τους γύρω του με την απόφασή του.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Πρόωρο «τέλος» στη σειρά του ALPHA-Μόλις τρία τα επεισόδια την ερχόμενη εβδομάδα

Viva Las Vegas! Το μεγαλύτερο Show στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Έρωτας Φυγάς: Δυστυχώς για την Μαργέτα-Δυσάρεστη έκπληξη αλλάζει τα σχέδιά της!