Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά Η Μάγισσα, μιας και η Κυπριανή μαθαίνει για τη Θεοφανώ ενώ ο πόλεμος ανάμεσα σε Μιχαήλ και Μάρκο μαίνεται, ενώ ο Αντρέι έρχεται αντιμέτωπος με μία μεγάλη αποκάλυψη!

Η Κυπριανή μαθαίνει για την έκρηξη στους Λασκαραίους και ο Σπήλιος την ενημερώνει για την απαγωγή της Θεοφανώς, οταν εκείνη αναρωτιέται ποια είναι η κοπέλα αυτή και έχει προκληθεί αναστάτωση, ο γιος της τής λέει πως πρόκειται για την υπηρέτρια του πύργου που είναι έγκυος στο παιδί του Μάρκου και πως βλέπει οράματα! Αυτό αναστατώνει την ισχυρή γυναίκα των Γερακάρηδων και αποφασίζει να μετακομίσει μόνιμα πια στον πύργο της οικογένειας, οδηγώντας τη Γερακίνα μια απρόσμενα απόφαση.

Από την άλλη ο Αντρέι με τον Μπακού έρχονται αντιμέτωποι με μια αποκάλυψη που την ίδια ώρα που η έκρηξη μίας αποθήκης με μπαρούτι θα προκαλέσει αναστάτωση φέρνοντας ζωές σε κίνδυνο αλλά και την αρχή του τέλους. Κι αυτό γιατί οι Τριβολαίοι καταφέρνουν να μπουν στον πύργο των Λασκαραίων και να απάγουν την έγκυο Θεοφανώ. Ο Μάρκος με τον Αντρέι, τον Μπακού και τον Βρώτσο προσπαθούν να βρουν τους Τριβολαίους που έχουν αρπάξει τη Θεοφανώ και η καταδίωξή τους θα τους οδηγήσει στο αρχοντικό ενός μυστηριώδους άντρα…

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θα κάνει αγόρι-Θα του δώσει το όνομα του Ιάκωβου!

F1: Θα παλέψει η Ferrari για τον τίτλο το 2024; Charles Leclerc και Carlos Sainz μαζί στην μάχη

Μετά τη φωτιά: Ο Λευτέρης Ελευθερίου ξεσπαθώνει μετά το τέλος της σειράς