Η Θεοφανώ βλέπει ξανά ένα όραμα στη σειρά Η Μάγισσα και μπροστά βρίσκονται ο Μάρκος και ο Μιχαήλ που σοκάρονται όταν τη βλέπουν. Ο Μιχαήλ τη ρωτάει όταν συνέρχεται τι ήταν αυτό και εκείνη αναγκάζεται να αποκαλύψει το μυστικό της σε πατέρα και γιο. Τους λέει ότι βλέπει οράματα που προβλέπουν το μέλλον και ότι έτσι βρήκε και το μωρό.

Ο Μιχαήλ όμως βλέπει ευκαιρία σ’ αυτό και αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το χάρισμά της για να φτάσουν στον δολοφόνο του μωρού. Της λέει ότι θα τον βοηθήσει να βρει το δολοφόνο του εγγονού της.

Την ίδια ώρα, ο Αντρέι έχει βρει καταφύγιο στον πύργο των Λασκαραίων. Η παραμονή του εκεί τον βάζει στα ενδότερα της οικογένειας αλλά και της μυστηριώδους υπόθεσης του βρέφους.

Λέει ότι δεν μπορεί ένα μωρό να εξαφανίζεται ξαφνικά μέσα από ένα τέτοιο φρούριο και βάζει σκοπό να μάθει την αλήθεια. Την ίδια ώρα, ο Πετρούνης Γερακάρης εξομολογείται στον παπα-Νικόδημο την κρυφή του επιθυμία που δεν είναι άλλη από τον Θεό! Εκείνος προσπαθεί να τον αποτρέψει  και τον συμβουλεύει να το ξεχάσει και στην οικογένεια των Γερακάρηδων προμηνύεται κατακλυσμός.

Ο Τζανής επιστρέφει από το ταξίδι του, αλλά μια απόφαση του Μιχαήλ θα τον φέρει στα όριά του, Την ίδια ώρα, η Μεταξία που έχει καταλάβει τα συναισθήματα του Μάρκου για εκείνη, έχει βαλθεί να κάνει τη ζωή της Θεοφανώς μαρτύριο. Η φλόγα ενός καταδικασμένου έρωτα φαίνεται πως αρχίζει να φουντώνει ξανά, ανάμεσα στον Μιχαήλ και την Αναστασία.

Η Θεοφανώ νιώθει τύψεις για όσα προκάλεσε με τα λόγια της και ξεσπάει στον Μάρκο ενώ την ίδια ώρα ο παπα-Νικόδημος μιλάει στον Σπήλιο για τις κρυφές σκέψεις του Πετρούνη και τον αναγκάζει να λάβει μέτρα με τη βοήθεια του Θράσου.

Η  Μεταξία δείχνει την οργή της στη Θεοφανώ που αναγκάζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Το ίδιο βράδυ ο Κανέλλος πέφτει στα χέρια του Θράσου και του Μόφορη, οι οποίοι και τον αναγκάζουν να δεχτεί να συνεργαστεί μαζί τους. Για να τα φέρει εις πέρας ζητά τη βοήθεια του Αντρέι!

Την ίδια ώρα ο Μιχαήλ μετά την απόπειρα δολοφονίας του, βλέπει παντού εχθρούς, ακόμα και στους πιο έμπιστους ανθρώπους του!

Ο Τζανής κατεβαίνει στον αγορά για την είσπραξη φόρων και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, όμως η τιμωρία του δεν θ’ αργήσει να έρθει. Ο Αντρέι θ’ ανακαλύψει ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει.

Η Θεοφανώ με τον Φρίξο επισκέπτονται ένα μέρος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για το «χάρισμά» της, αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει. Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται ξανά με αίμα…

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Το απίστευτο κόλπο του ΑΝΤ1 για να κερδίσει την prime time!

F1 Grand Prix Λας Βέγκας και η Κοιλάδα του Θανάτου με τα Φλεγόμενα Όρη παραμονεύουν

Σασμός: Μία αποκάλυψη τινάζει τα πάντα στον αέρα-Τέλος η Σοφία!