Κι ενώ η Θεοφανώ αποφάσισε να καλύψει την εγκυμοσύνη της με το να παντρευτεί τον Φρίξο στη σειρά Η Μάγισσα, τελικά το μυστικό της γίνεται γνωστό σε όλο τον πύργο πυροδοτώντας νέες αντιδράσεις. Η εξέλιξη αυτή κάνει τον Μιχαήλ να επισπεύσει τον γάμο της Θεοφανώς με τον Φρίξο, όμως ο Μάρκος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και να κάνει τα πάντα για να εμποδίσει τον γάμο αυτό.

Την ίδια ώρα, στον πύργο των Γερακάρηδων, η Ποτούλα ετοιμάζει αντεπίθεση στην οικογένεια, που προσπαθεί να της κλείσουν το στόμα, ενώ ο Μισέλ βάζει σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο για τον θησαυρό τους. Κι αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει τη Σκεύω, με την οποία ξεκινούν έναν παράνομο δεσμό!

Ο Μάρκος αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς στη Δαμιανή και της λέει ότι πρέπει να εμποδίσει το γάμο και εκείνη θορυβείται. Και τότε ο Μάρκος της αποκαλύπτει ότι εκείνος είναι ο πατέρας!

Η Δαμιανή χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και τελικά οι δυο τους συγκρούονται με τη γυναίκα να γίνεται έξω φρενών! 

Μετά την αποκάλυψη του Μάρκου, η Δαμιανή προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι μετά τη γέννα η Θεοφανώ πρέπει να φύγει από τον πύργο, αλλά δεν βρίσκει κανέναν σύμμαχο.

Μετά την αποκάλυψη του Μάρκου, η Μεταξία ζητάει καταφύγιο στους Γερακάρηδες. Εκείνη φωνάζει στο Μάρκο λέγοντας ότι συναντιόντουσαν κρυφά και μετά αυτή σκότωσε τον γιο της για να τον έχει μόνο δικό της!

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σε σοκ η Όλγα μετά την αποκάλυψη-Ανατροπή στην οικογένεια Βασιλείου

Η Πάρις Χίλτον γέννησε, μιλάει για τον βιασμό στα 16 της και επιλέγει το πιο ασφαλή αυτοκίνητο για το μωρό της

Οι Πανθέοι: Τέλος η Μάρμω-Φεύγει για να πενθήσει το νεκρό μωρό της-Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα;