Η Πολυξένη ήταν αυτή που αποκάλυψε τελικά στον Βρώτσο το σχέδιο της Θεοφανώς και του Φρίξου στη σειρά Η Μάγισσα. Κι εκείνος φυσικά δεν σκοπεύει να το αφήσει αυτό έτσι. Αναλαμβάνει δράση με απρόβλεπτες συνέπειες και για τους δύο.

Ο Κανέλλος, από την άλλη, αποκαλύπτει στη Δαμιανή ότι ο Αντρέι υποψιάζεται ότι ο δολοφόνος του μωρού είναι ο Τζανής και οι δυο τους οδηγούνται σε σύγκρουση. Στην πραγματικότητα βέβαια, στην καρδιά εκείνης έχει φωλιάσει πια ο φόβος, αφού βλέπει ότι το σχέδιό της να γλιτώσει το γιο της από τα χειρότερα ενδεχομένως να τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες. Και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να κατηγορηθεί για το φόνο που έκανε εκείνη, τρελαίνεται. Από την άλλη, όμως, ξέρει και πως αν αποκαλυφθεί η αλήθεια δεν Θα γλιτώσει η ίδια από το μένος του Μιχαήλ και παράλληλα ο Τζανής θα χάσει κάθε ελπίδα να γίνει ο διάδοχος του πατέρα του, αντί του Μάρκου.

Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ αποφασίζει να γίνει μέλος της Φιλικής Εταιρείας και το εκμυστηρεύεται στον Αντρέι, αλλά εκείνος έχει άλλη άποψη. Τελικά, η συμμαχία μεταξύ Σπήλιου, Μιχαήλ και Δραγουμάνου ξεκινάει, με τον Σπήλιο να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο που τους εκπλήσσει όλους. Στα υπόγεια όμως του πύργου, συνωμοσίες συνεχίζουν να εξυφαίνονται, καθώς ο πραγματικός δολοφόνος του βρέφους κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί σε όλους.

Η Δαμιανή όπως αναφέρει ο Τηλεθεατής, βιώνει το μεγαλύτερο εφιάλτη της. Τι θα συμβεί, άραγε, αν ο Μιχαήλ μάθει ότι εκείνη, με τη βοήθεια της Πολυξένης, σκότωσε το μωρό; Κι ακόμα χειρότερα, τι θα συμβεί αν αποκαλυφθεί ότι πατέρας του παιδιού δεν ήταν ο Μάρκος, αλλά ο Τζανής;

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ: Τέλος άλλη μία εκπομπή-«Καρφιά» από την παρουσιάστρια σε Ζούλα!

Η ανάλυση DNA των Καλάς σόκαρε! Δεν έχουν σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο

Η Φάρμα: Άγρια «μπινελίκια» και Trash τσακωμοί για να ανέβει η τηλεθέαση;