Όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια του 2023 στη σειρά Η Μάγισσα, η Θεοφανώ είναι ανεπιθύμητη πια στη Μάνη, μετά την αποκάλυψη του χαρίσματός της.

Ο Μάρκος δέχεται όλο και περισσότερες πιέσεις να τη διώξει από τον πύργο των Λασκαραίων, κάτι όμως που αρνείται πεισματικά να κάνει.

Κι ενώ εκείνη ανησυχεί πολύ για τα όσα θα φέρει το μέλλον τόσο στην ίδια όσο και στο παιδί που περιμένει, η Δαμιανή και ο Τζανής οργανώνουν τη δολοφονία της.
Σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες, η Θεοφανώ δεν είναι μόνη. Ένας από τους ανθρώπους που συνεχίζουν να τη στηρίζουν είναι ο Αντρέι. Γι’ αυτό κι αποφάσισε να μοιραστεί μαζί του όσα γνωρίζει για το παρελθόν της, αλλά και τις υποψίες της για τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους.

Οι δυο τους, μάλιστα, θα είναι οι πρωταγωνιστές των συνταρακτικών εξελίξεων που θα ακολουθήσουν. Σύντομα, Θα αποκαλυφθεί και σε άλλους, εκτός από τον Κανέλλο, ότι ο Αντρέι είναι ο γιος του Τζανέτου κι άρα αυτός που θα πρέπει να έχει την αρχηγία της οικογένειας των Λασκαραίων.

Παράλληλα, η Θεοφανώ ανακαλύπτει τη σχέση της με τους Γερακάρηδες και πιο συγκεκριμένα ότι είναι ετεροθαλής αδελφή του Σπήλιου! Οι δύο αυτές αποκαλύψεις Θα ανατρέψουν τις ισορροπίες και Θα πυροδοτήσουν μια σειρά από εξελίξεις που Θα επηρεάσουν τις ζωές και των δύο οικογενειών.
Η Δαμιανή με τη βοήθεια του Τζανή προσπαθεί να βγάλει από τη μέση τη Θεοφανώ. Μάνα και γιος έχουν ισχυρά κίνητρα για να μην τη Θέλουν ζωντανή. Εκείνη είναι πια βέβαιη ότι είναι θέμα χρόνου μέσω του χαρίσματός της να ανακαλύψει ποιος είναι ο δολοφόνος του βρέφους ενώ εκείνος θέλει σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, να εκδικηθεί τον Μάρκο, αφού δεν έχει ξεπεράσει το γεγονός ότι ο πατέρας τους του έδωσε τα πρωτεία της οικογένειας. 

Ξέρει πως ο θάνατός της θα τον πληγώσει. Και φυσικά δε θέλει ο όποιος διάδοχος των Λασκαραίων να προέρχεται από τη… δούλα, αλλά να είναι παιδί της Μεταξίας.

Ο Τζανής λοιπόν, αναλαμβάνει δράση και απάγει τη Θεοφανώ με σκοπό να την παραδώσει στους Τριβολαίους, τη θρησκόληπτη οικογένεια, την οποία έχουμε ήδη δει να πρωτοστατεί στο κύμα των αντιδράσεων που έχουν ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη ότι η Θεοφανώ βλέπει οράματα.

Το σχέδιό του, όμως, δείχνει να ναυαγεί, καθώς η μυστική πόρτα του πύργου, από την οποία σχεδίαζε να τη βγάλει, είναι σφαλισμένη. Παρ’ όλα αυτά, εκείνος καταφέρνει να την πάει στο Πόρτο Κάγιο.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, τα ίχνη της χάνονται και κανείς, δεν γνωρίζει πού βρίσκεται.

Θα υπάρξει όμως μια ανατροπή, που θα αποδειχτεί σωτήρια για τη Θεοφανώ, η οποία θα επιστρέψει τελικά στον πύργο των Λασκαραίων.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Γιωργίκης και Ανέστης αντιμέτωποι-Το μίσος τους και πάλι στην επιφάνεια!

F1 Charles Leclerc: Δεν είναι φήμες κατέχει τελικά το τέρας Ferrari 812 Competizione αξίας 598.000 δολαρίων

Σασμός: Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο της χρονιάς-Κόβουν την ανάσα τα γεγονότα