Από την αρχή δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του ο Αντρέι για τη Θεοφανώ στη σειρά Η Μάγισσα, καθώς εκτός από τις έρευνες που έκανε για τη δολοφονία του βρέφους, στη συνέχεια είδε πως η κοπέλα ουδεμία σχέση έχει με το τραγικό αυτό περιστατικό, αλλά και πως έχει καλή καρδιά.

Μάλιστα οι δυο τους έχουν έρθει σε μυστική συμφωνία ο ένας να βοηθάει τον άλλον στο θέμα αυτό και ειδικά μετά την αποκάλυψη του χαρίσματος της κοπέλας. 

Όλα αυτά όμως, σύντομα θα αλλάξουν και η τρυφερή φιλία ανάμεσά τους θα εξελιχθεί σ’ έναν μεγάλο έρωτα. Για τον Αντρέι  θα είναι η πρώτη φορά που θα ανοίξει την καρδιά του σε κάποια άλλη γυναίκα μετά τον θάνατο της δικής του.

Μάλιστα σε πρόσφατο επεισόδιο είδαμε πως η Θεοφανώ σε όραμά της του είπε πως η γυναίκα του δεν πέθανε εξαιτίας του και να πάψει να κατηγορεί τον εαυτό του.

Ο Αντρέι, που έχει αρχίσει να αποκτά συναισθήματα για την κοπέλα, πέφτει στην αντίληψή του το ενδιαφέρον του  Μάρκου για εκείνη και σκέφτεται μήπως το παιδί που περιμένει είναι δικό του.

Παράλληλα, ο Αντρέι και η Θεοφανώ αρχίζουν να έρχονται όλο και πιο κοντά και ο ένας ανοίγει την καρδι του στον άλλον και μιλάνε για το δύσκολο παρελθόν που είχαν.

Η Θεοφανώ αρχίζει κι εκείνη να νιώθει ασφαλής κοντά του και ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί. Σύντομα θα τον δει και εκείνη με άλλο μάτι και εντελώς απρόσμενα θα γεννηθεί ο έρωτάς τους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι δυο τους θα καταλήξουν να κοιμηθούν μαζί! 

Η εξέλιξη αυτή Θα φέρει πολλές ανατροπές καθώς ο Μάρκος θα τρελαθεί από τη ζήλια του που τη βλέπει να φεύγει ολοένα και περισσότερο από κοντά του ενώ η κόντρα του με τον Αντρέι θα πάρει άλλες διαστάσεις. Από τη μία ο Αντρέι διεκδικεί την αρχηγία των Λασκαραίων (ως γιος του Τζανέτου) και από την άλλη την καρδιά της Θεοφανώς!

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Τέλος η προβολή της την Τετάρτη (13/12)-Τι έχει συμβεί

«Απασφάλισε» ο Γιαννακόπουλος: Τι είπε για τον Μητσοτάκη και τους Αγγελόπουλους

Νίκος Παππάς: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα-Ποιος θα ζητήσει συγνώμη τελικά;