Κι ενώ η Θεοφανώ αποφάσισε να καλύψει την εγκυμοσύνη της στη σειρά Η Μάγισσα με το να παντρευτεί τον Φρίξο, η αποκάλυψη ότι περιμένει παιδί γίνεται γνωστό σε όλο τον πύργο πυροδοτώντας νέες αντιδράσεις.

Η Μεταξία που έχει υποψίες για την παράνομη σχέση της με τον Μάρκο, θορυβείται ότι ίσως το παιδί που περιμένει το «δουλικό», όπως την αποκαλεί είναι του άνδρα της, ενώ η εξέλιξη αυτή κάνει τον Μιχαήλ να επισπεύσει τον γάμο της κοπέλας με τον Φρίξο.

Όμωs, ο Μάρκος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και αποκαλύπτει στη Δαμιανή ότι πρέπει να εμποδίσει τον γάμο αυτό και η Δαμιανή θορυβείται.

Τον ρωτάει γιατί τον ενοχλεί και τότε ο Μάρκος της αποκαλύπτει πως είναι φίλοι, παντρεύονται μόνο και μόνο για να καλύψει η Θεοφανώ την εγκυμοσύνη της.

Η Δαμιανή σοκάρεται και τότε ο γιος της, της ρίχνει τη βόμβα ότι δηλαδή το παιδί είναι δικό του αφού αγαπιούνται από παιδιά με τη Θεοφανώ!

Η Δαμιανή χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της! Του λέει ότι είναι ντροπή του τη στιγμή που ήξερε τι έχει τραβήξει η ίδια τόσα χρόνια!

Μάνα και γιος συγκρούονται άσχημα ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες.

Μετά την αποκάλυψη του Μάρκου η Θεοφανώ εγκλωβίζεται για τα καλά καθώς, η Δαμιανή προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι η κοπέλα μετά τη γέννα πρέπει να φύγει απ τον πύργο, αλλά δεν βρίσκει κανέναν σύμμαχο.

Οπως ήταν αναμενόμενο μιά τέτοια είδηση μόνο χαμό θα μπορούσε να φέρει στον πύργο των Λασκαραίων ενώ πολλά από τα γεγονότα που είχαν συμβεί στο παρελθόν αποκτούν πλέον νόημα.

Η Μεταξία, αν και όλο αυτό το διάστημα απατούσε τον Μάρκο και μάλιστα με τον αδελφό του, ο οποίος μάλιστα ήταν και ο πατέρας του μωρού που γέννησε και δολοφονήθηκε, δεν αντέχει στην ιδέα ότι αυτή τη φορά βρίσκεται στην αντίπερα όχθη. Έτσι αποφασίζει να φύγει και να πάει στον πύργο των Γερακάρηδων με τον Σπήλιο να γίνεται έξω φρένων

Ο Μάρκος πάει να βρει τη Μεταξία για να τη φέρει πίσω στον πύργο, αλλά εκείνη του θέτει έναν όρο για να το κάνει: Να εξαφανιστεί η Θεοφανώ και το παιδί κάτι που εκείνος δεν δέχεται και πλέον οι δυο οικογένειες βαδίζουν στη κόψη του ξυραφιού.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτοί μπαίνουν στη φυλακή-Τους «τελειώνει» ο Γιακωβάκης!

Το καθιερωμένο γεύμα των οδηγών F1 στο τέλος της σεζόν και κάποιοι λείπουν…

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος διαλύει τα πάντα-Λέει την τελευταία του κουβέντα και ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου!