Το δικό του σχέδιο στη σειρά Η Μάγισσα, για να μπορέσει να κάνει δική του τη Θεοφανώ, βάζει σε εφαρμογή ο Αντρέι και νέος πόλεμος φαίνεται να ξεσπά με τον Μάρκο που δεν είναι διατεθειμένος να χάσει τη γυναίκα που αγαπάει και το παιδί τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24 ο Αντρέι Σιντόροφ ή Ανδρέας Λάσκαρης δε θα γίνει ποτέ ο αρχηγός της οικογένειας Λάσκαρη παρόλο που αξιοκρατικά  και δικαιωματικά είναι ο πρώτος στη διαδοχή. Ωστόσο ο ίδιος θα προσπαθήσει να πάρει το χρίσμα του καπετάνιου προκειμένου να σώσει τη Θεοφανώ από τη μοίρα που της επιφυλάσσει ο Μάρκος με το να την έχει σύγκριά του. Το σχέδιο του είναι να γίνει ο αρχηγός της φαμίλιας και έτσι να παντρευτεί τη Θεοφανώ!

Όλα θα ξεκινήσουν όταν η Θεοφανώ γεννήσει στον καταυλισμό των τσιγγάνων. Ο Μάρκος, που όλο αυτό το διάστημα την έψαχνε, καταφέρνει να τη βρει και απαιτεί να επιστρέψει στον πύργο. Της λέει ότι θα πάει μαζί του γιατί εκεί ανήκει και το παιδί είναι δικό του! Ο Αντρέι προσπαθεί να τον εμποδίσει λέγοντας του να σταματήσει αυτό που κάνει και να την αφήσει να ζήσει όπως θέλει και της αξίζει!

Η Θεοφανώ ωστόσο προσπαθεί να του εξηγήσει ότι αυτή είναι η μοίρα της και θα πρέπει να την ακολουθήσει αφού άλλωστε ήταν κάτι που το ήξεραν και οι δύο. Μόνο που δεν υπολογίζει πως ο Αντρέι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να τη σώσει! Η Θεοφανώ προσπαθεί να ανταπεξέλθει στη νέα της πραγματικότητα όμως ο ερχομός της θα ταράξει τους Λασκαραίους. Η Μεταξία του λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσει το παιδί της ενώ ο Μάρκος ετοιμάζεται ήδη για τα σαραντίσματα του γιου του!

Στο μεταξύ, Αντρέι και Μπακού έχουν καταφύγει στη σπηλιά του Τζανέτου και ετοιμάζουν τα σχέδιά τους. Είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει το πεπρωμένο του και να δικαιώσει τον πατέρα του. Προσεγγίζει όλους τους καπεταναίους και τους συστήνεται ενώ ζητά τη βοήθειά τους για να πάρει τα αξιώματα που του ανήκουν. Ο Δραγουμάνος είναι αυτός που θα τον βοηθήσει για να εκδικηθεί για τα όσα συνέβησαν στην Κερασίνα!

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Η Κατερίνα καταστρέφει τον Μάικλ-Δίνει κατάθεση φωτιά!

Formula 1 Bahrain: Ο Sainz σπάει τα σχέδια

Σασμός: Τραγωδία για Αστέρη και Αργυρώ-Βαριά άρρωστος ο Πετρής!