Ο Σταύρος έρχεται στην κλινική με σοβαρό πρόβλημα υγείας που χρειάζεται επειγόντως επέμβαση. Η μεγάλη του ανησυχία όμως είναι αν θα προλάβει να γνωρίσει τον έρωτα πριν είναι πολύ αργά. Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας καλείται να αντιμετωπίσει την εφηβεία τηs κόρης του, της Στέφης, όταν στην κλινική φτάνουν ο Γρηγόρηs με τον γιο του τον Ορέστη. 0 Ορέστης και η Στέφη είναι πολύ καλοί φίλοι.

Η Ζωή και η Αθηνά είναι αδελφές στη σειρά του ΑΝΤ1 και φτάνουν στα επείγοντα γιατί ο Πάρης, ο τεσσάρων μηνών γιος τηs Ζωής, έπεσε από την αγκαλιά τής Αθηνάς. Αν και ο γιατρός Ιωάννης Μαθιουδάκης δεν βλέπει να έχει κάτι σοβαρό το μωρό, υποψιάζεται ότι μπορεί και να μην ήταν ατύχημα η πτώση του. Η Αθηνά θα διαγνωστεί με μια ασθένεια που θα αλλάξει τη ζωή της. Ο Στέλιος σώζει τη Ματίνα και της εξομολογείται τον έρωτά του Η Ματίνα φτάνει στην κλινική μετά από επιληπτικές κρίσεις. Ήταν μόνη της στο σπίτι όταν συνέβη, αλλά ευτυχώς ο Στέλιος, ο γείτονας από απέναντι, την είδε από το παράθυρο και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. 0 Στέλιος θα μείνει στο πλευρό της, προκειμένου να της εξομολογηθεί επιτέλους τον έρωτά του για εκείνη… 0 Αλέξανδρος παραπονιέται πως πονάει στο στήθος, με τη μητέρα του Βέρα να πιστεύει πως ο γιος της λέει ψέματα και όλα αυτά τα κάνει γιατί ζηλεύει τον μικρό του αδελφό.

Τελικά οι γιατροί θα ανακαλύψουν πως όντως πάσχει από μια καρδιακή ασθένεια. Στο μεταξύ η Μπέτυ ισχυρίζεται ότι αισθάνεται πόνους στην περιοχή των γλουτών και των μηρών και τους αποδίδει στη λιποαναρρόφηση που είχε κάνει στο παρελθόν. Κατά την εξέταση ο γιατρός διαπιστώνει ότι η αιτία του πόνου είναι κάτι παραπάνω από μια απλή λιποαναρρόφηση. Τελικά η Μπέτυ παραδέχεται ότι έχει κάνει ριζική αλλαγή στο σώμα της για να επανέλθει όπως ήταν πριν γεννήσει. O Στράτος φτάνει στην κλινική με πυρετό και εμετούς συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Βάσια.

Η Βάσια ανησυχεί για τον Στράτο, αλλά ταυτόχρονα την ενοχλεί που μπορεί να ακυρωθεί η συμμετοχή του στον μαραθώνιο Σπάρταθλον, στον οποίο είχε κανονίσει να τρέξουν στον μήνα του μέλιτος. Ο Σωτήρης πηγαίνει στην κλινική αφού βρήκε αίμα στα ούρα του. Τον συνοδεύει η Ντόρα, με την οποία συνηθίζει να βγαίνει ραντεβού όταν έρχεται στην Αθήνα για δουλειές. Καθώς η Ντόρα είναι έτοιμη να του ανακοινώσει ότι είναι η τελευταία φορά που βγαίνουν, τα αποτελέσματα των εξετάσεών του την αναγκάζουν να αλλάξει γνώμη. Μυστήριο για τους γιατρούς η παράλυση του Τάσου.

Ο Φώτης φτάνει στην κλινική με πυρετό, βήχα και αναπνευστικά προβλήματα. Βάσει των συμπτωμάτων του, ο γιατρός εκτιμά πως πιθανόν πρόκειται για πνευμονία. Ωστόσο τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων περιπλέκουν την κατάσταση της υγείας του. Την ίδια ώρα η Αμαλία φθάνει στο νοσοκομείο μαζί με το αγόρι της τον Αποστόλη, μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια τεχνητής γονιμοποίησης. Καθώς ο γιατρός Κέλερης uα προσπαθήσει να βρει την αιτία του προβλήματος, το ζευγάρι εμβαθύνει στα θεμέλια της σχέσης του, μιας και το άγχος της Αμαλίας ξεκινά να επιδρά αρνητικά στο Αποστόλη.

Η Κλινική: Δείτε τρέιλερ της σειράς