Η σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, έχει τελειώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες όμως τα γυρίσματα συνεχίστηκαν μέχρι και πριν μερικές μέρες. Ωστόσο πλέον όλοι οι πρωταγωνιστές βρίσκονται σε Mood διακοπών!

Ήδη οι ηθοποιοί έχουν ξεκινήσει και ανεβάζουν δημοσιεύσεις στα social τους και μοιράζονται με τους ακολούθούς τους, χαρούμενες στιγμές τους! Ένας από αυτούς ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, ο Λεωνίδας από τη σειρά Η Γη της Ελιάς ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι και κάνει τις διακοπές του με μεγάλη παρέα!

Ποιοι είναι αυτοί; Μα φυσικά οι συμπρωταγωνιστές του από τη δραματική σειρά! Αφροδίτη Λιάντου, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Νίκος Μέλλος, Αντιγόνη Νεοφύτου και Ιφιγένεια Πιερίδου μαζί σε στιγμές απόλαυσης!

Δείτε μερικά από τα stories τους στο Instagram

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafael Kariotakis (@rafaelkas_)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Mellos (@nickmellos_)

Γη της ελιάς

Γη της ελιάς

Γη της ελιάς Γη της ελιάς Γη της ελιάς Γη της ελιάς Γη της ελιάς

 

Στο μεταξύ, τόσο η Βάνα Δημητρίου όσο και ολόκληρη η ομάδα της δραματικής καθημερινής σειράς, βάζουν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και αυτόν τον χειμώνα!

Στην ιστορία μπαίνουν νέοι χαρακτήρες ενώ βλέπουμε την Αθηνά να βιώνει πραγματικά δύσκολες στιγμές!

Η μόνη που Θα σταθεί βράχος στο πλευρό της είναι η Μαργαρίτα, η οποία μάλιστα θα πείσει και τον Λυκούργο να τη βοηθήσει για να αποδείξει την αθωότητά της. Τον απόλυτο εφιάλτη Θα ζήσουν και η Ευτυχία με την Άννα, όταν η αστυνομία Θα βρει το πτώμα του Ανέστη.

Και, παρόλο που οι υποψίες δεν Θα στραφούν στην Ευτυχία, αφού κανείς δεν γνωρίζει ότι ο Ανέστης προσπάθησε να τη βιάσει, εκείνη ανησυχεί, ενώ παράλληλα βασανίζεται από τις τύψεις της στη σειρά του MEGA. Η Άννα προσπαθεί να την καθησυχάσει και τη συμβουλεύει να κρατήσει την ψυχραιμία της, αφού μια λάθος κίνηση μπορεί να τις οδηγήσει και τις δύο στη φυλακή, καθώς εκείνη ηταν που τη βοήθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα.