Η γη της ελιάς επιστρέφει με δραματικές εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια. Οι ανατροπές θα είναι πολλές και τα όσα θα δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς του Mega υπόσχονται να συναρπάσουν.

Ο Ορέστης θα γίνει ξαφνικά μάρτυρας μιας δολοφονίας καθώς βρίσκει το πτώμα μιας γυναίκας στο δάσος και προλαβαίνει να δει το πρόσωπο του δολοφόνου. Αμέσως καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία και συλλαμβάνεται ένας άστεγος της περιοχής.

Την ίδια ώρα, οι Στεφαναίοι θα βιώσουν δραματικές στιγμές. Όλα αρχίζουν όταν η Ισμήνη τρομοκρατείται από έναν άντρα που εισβάλλει στο σπίτι της και την απειλεί με μαχαίρι. Ο άντρας μάλιστα θα την τραυματίσει.

Τότε ευτυχώς θα εμφανιστεί ως από μηχανής θεός ο Χρήστος και ο άντρας το σκάει. Η Ισμήνη στρέφει την οργή της στον Κωνσταντίνο καθώς πιστεύει ότι αυτός ευθύνεται για την επίθεση και ότι ο άντρας ήταν κάποιος από το παρελθόν του.

Εκείνος με τη σειρά του θα απειλήσει τον Δημοσθένη να μείνει μακριά από την οικογένειά του αλλά ο Δημοσθένης υποστηρίζει πως δεν είχε καμία ανάμειξη.

Αργότερα ο Κωνσταντίνος μαθαίνει ο ο αδελφός του δράστη βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον πρώην άντρα της Ισμήνης! Εκείνος ήταν που κατέστρωσε το σχέδιο δολοφονίας της.

Παράλληλα ο Σωτήρης Βαφέας που πλέον βρίσκεται στη Μάνη σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του. Ένα από αυτά όμως θα ρίξει στην απελπισία τους Στεφαναίους καθώς καίει το θερμοκήπιό τους!

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Νικηφόρος – Αυτός τον δολοφονεί

Κλέλια Ανδριολάτου: Μετά το τέλος του Maestro γίνεται η ίδια σκηνοθέτις

Έριξε ξανά «βόμβα» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αν οι Μπακς βρίσκονται στην ίδια σελίδα υπέροχα, αν όχι, πρέπει να νικήσω»