Η τεράστια επιτυχία που σημειώνει στην τηλεθέαση της prime time, η Γη της ελιάς, οδήγησε το κανάλι του MEGA, στην απόφαση να συνεχιστεί η σειρά και για 3η σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως του RealNews, από αυτόν τον νέο κύκλο της ιστορίας από την Μάνη, θα λείπουν ούτε ένας, ούτε δύο αλλά επτά ηθοποιοί!

Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση της ανανέωσης του καστ ενόψει της 3ης σεζόν, που αναμένεται να ξεκινήσει τον προσεχή Οκτώβριο, φέρνει στην πόρτα της εξόδου μεταξύ άλλων την Αφροδίτη Λιάντου ενώ μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου, το σενάριο περιλαμβάνει μια αυτοκτονία και μια δολοφονία.

Στο νέο κύκλο θα ενταχθούν επτά νέοι ηθοποιοί για τους οποίους πραγματοποιούνται κάστινγκ ενώ από το ήδη υπάρχον έμψυχο υλικό αναμένεται να συνεχίσουν οι Άντζελα Γκερέκου, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Παρτσαλάκης, Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούζας, Τάσος Ιορδανίδης, Ιφιγένεια Τζόλα, Γιάννης Κρητικός, Στέφανη Χαραλάμπους και άλλοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γη της ελιάς αναμένεται να συνεχιστεί με 6 επεισόδια την εβδομάδα από Κυριακή έως Παρασκευή έως και τις 31 Ιουνίου με μοναδική εξαίρεση την Κυριακή των εκλογών.

Όλες οι ειδήσεις 

Ελληνική Showbiz – Gossip: Η Αστυνομία του Survivor, τα μαγειρέματα του MasterChef και ο Bachelor Πρίαμος

Μαρκέλλα Γιαννάτου – Λευτέρης Χαρίτος: Τέλος μετά από 14 χρόνια

Star: Τέλος οι φήμες – Ξεκινούν Fame Story και Φάρμα!