Δύο νέα όπλα στην φαρέτρα του ενόψει της νέας τηλεοπτικής περιόδου είναι έτοιμο να προσθέσει το κανάλι του Star, το οποίο και έχει λάβει οριστικές αποφάσεις τόσο για το Fame Story, όσο και για την Φάρμα!

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρει η RealNews, τα δύο ριάλιτι αναμένεται να τοποθετηθούν στην prime time ζώνη με στόχο να εκτοξεύσουν την τηλεθέαση.

Star: Τέλος οι φήμες – Ξεκινούν Fame Story και Φάρμα!

Τα δύο προγράμματα αναμένεται να καταλάβουν από κοινού, συνολικά έξι ημέρες στην βραδινή ζώνη του καναλιού, με την παραγωγή του αγροτικού ριάλιτι να αναλαμβάνει η Green Pixel, με την Φάρμα να αποτελεί το κυρίως μέρος της prime time του Star στις 21:00 με 4-5 επεισόδια την εβδομάδα.

Έτσι, το ριάλιτι θα καλύψει το κενό που αφήνει πίσω του το GNTM αλλά και το Asia Express ενώ σημαντική θέση στον προγραμματισμό αναμένεται να έχει και το Fame Story.

Ειδικότερα, ο διαγωνισμός τραγουδιού, αναμένεται να ενταχθεί στις 23:15-23:30 δηλαδή αμέσως μετά την Φάρμα, με το δεύτερο σενάριο να αφορά μια θέση στην απογευματινή ζώνη.

Όσο για την παρουσίαση του ριάλιτι, το επικρατέστερο σενάριο είναι να την αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης που κατά πάσα πιθανότητα θα μετακινηθεί από τον Alpha, στο Star.

Μάλιστα, ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές για την κριτική επιτροπή του Fame Story και κρούση έχει γίνει μεταξύ άλλων και στον Χρήστο Δάντη, χαρακτηριστικό των προθέσεων που υπάρχουν.

Στόχος είναι η συμφωνία για το Fame Story να ολοκληρωθεί σύντομα ώστε λίγο μετά το Πάσχα να βγει και το τρέιλερ των συμμετοχών!

Όλες οι ειδήσεις 

Ελληνική Showbiz – Gossip: Η Αστυνομία του Survivor, τα μαγειρέματα του MasterChef και ο Bachelor Πρίαμος

Μαρκέλλα Γιαννάτου – Λευτέρης Χαρίτος: Τέλος μετά από 14 χρόνια

Η γη της ελιάς: «Έχω κλάψει…έχω απογοητευτεί»