Το τέλος της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς πλησιάζει και ο προγραμματισμός του καναλιού είναι ήδη έτοιμος για την αντικατάσταση της σειράς μέχρι εκείνη να επανέλθει προς τα τέλη Σεπτέμβρη.

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου ολοκληρώνεται ο πρώτοs κύκλοs τηs σειράs τηs Βάνας Δημητρίου και του Αντρέα Γεωργίου, Η Γη της Ελιάς. Το φινάλε μάs επιφυλάσσει εκπλήξειs ευχάριστεs αλλά και δυσάρεστεs, ενώ μια αποκάλυψη έρχεται να ταράξει την οικογένεια Βρεττάκου.

Όπως έχουμε δει στη δραματική σειρά του MEGA, τόσο ο Μάνος όσο και ο Ισίδωρος, έχουν ξετρελαθεί με την μικρή Αντιγόνη. Μάλιστα μέχρι στιγμής ο Ισίδωρος κρατάει την υπόσχεσή του στη Φανή και δε ζητάει τίποτα παραπάνω από το να μαθαίνει νέα και να βλέπει τη μικρή εγγονή του. Ωστόσο, ο Ισίδωροs δεν έχει σταματήσει στιγμή να σκέφτεται τον τρόπο με τον οποίο η Αντιγόνη έδωσε το παιδί τns. Ετσι κάποια στιγμή αποφασίζει να τηs κάνει μια κουβέντα για τον τρόπο με τον οποίο έδωσε το μωρό της. Η Αντιγόνη εξακολουθεί να μην μπαίνει σε λεπτομέρειεs: «Σου είπα ό,τι ήταν να μάθειs, δεν μπορώ να σου πω Τίποτε άλλο,,, του λέει. Αυτόs όμωs αρχίζει να την πιέζει: «Αντιγόνη, σε παρακαλώ πρέπει επιtέλονs να μάθω την αλήθεια για την εγγονή μου και νο είσαι σίγουρη ότι Θα μάθω τα πάντο», επιμένει. Ετσι η Αντιγόνη αναγκάζεται να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια: «Αυτό είναι το μοναδικό μυστικό που έχω κρατήσει. Ξέρω ότι πλέον είναι αδύνατο ν νο σου κρύβομαι. Με βοήθησε μια γυναίκα να το κάνω», του αποκαλύπτει.

Ποια σειρά όμως θα την αντικαταστήσει; Ο Γιάννης Μπέζος είναι και πάλι αυτό το καλοκαίρι βασικός μας… συγκάτοικος μαζί με το Ευτυχισμένοι Μαζί. Καλοκαίρι… Η εποχή των επαναλήψεων!