Η σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, αναμένεται να κλείσει αλλά και να ανοίξει τη νέα σεζόν με τις απόλυτες ανατροπές! Κι εκεί που νομίζαμε πως η Αθηνά θα βρει την ησυχία της μετά το θάνατο του Δημήτρη και το τέλος των εκβιασμών του, εκείνη βρίσκεται μπλεγμένη!

Μάλιστα φαίνεται ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκεται ο Κουράκος. Αυτός στην πραγματικότητα κρατά τη ζωή της Αθηνάς στα χέρια του!

Ο Δημήτρης βρέθηκε νεκρός μετά από άγρια δολοφονία. Η κατάσταση μοιάζει να είναι εκτός ελέγχου και όλοι είναι σε πανικό. Ο Κουράκος όπως είναι φυσικό θα ξεκινήσει έρευνες για να βρει τον ένοχο. Πρώτα όμως θα στραφεί στη «μητέρα» του την Αθηνά! Κι αυτό γιατί οι καυγάδες τους τον τελευταίο καιρό ήταν έντονοι. Η Αναστασία, ο Αποστόλης και πολλοί άλλοι έπιασαν τους δύο χαρακτήρες να τσακώνονται άσχημα. Οι μαρτυρίες τους καθιστούν την Αθηνά υπεύθυνη για αυτή τη δολοφονία.

Ο Κουράκος είναι αποφασισμένος να διαλευκάνει την υπόθεση του Δημήτρη, στην γη της ελιάς, υποβάλλοντας την Αθηνά σε τεστ DNA. Εκείνη δε γνωρίζει τίποτα. Οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα με αγωνία. Κανείς δε πιστεύει πια την χήρα του Ιπποκράτη.

Μόλις αυτά αποδείξουν πως δεν υπάρχει συγγένεια ανάμεσα στους δύο, ο εφιάλτης θα ξεκινήσει για την πρωταγωνίστρια. Θα οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα, ως κατηγορουμένη για το φρικτό αυτό έγκλημα. Οι κάτοικοι της περιοχής πέφτουν από τα σύννεφα! Τόση κοροϊδία; Η αποκάλυψη δεν αργεί να έρθει στη δραματική σειρά και τότε όλα θα βγουν στο φως! Ο Δημήτρης πεθαίνει και αμέσως αποκαλύπτεται πως με την Αθηνά δεν είχε καμία συγγένεια.. Αντιθέτως, ήταν δύο παθιασμένοι εραστές, οι οποίοι μπόρεσαν να κοροϊδέψουν τους πάντες! Και αυτό είναι που θα πληρώσει τώρα η Αθηνά. Το πάθος της!