Η Γη της ελιάς επανέρχεται σύντομα με νέα επεισόδια και τον τρίτο κύκλο να υπόσχεται ακόμη περισσότερη δράση και ανατρεπτικές εξελίξεις.

Δε σταματάνε οι λαχτάρες για τους ήρωες της σειράς. Μετά την πυρκαγιά στο σπίτι τους, η Βασιλική παραλίγο να χάσει τη ζωή της στη θάλασσα.

Όμως οι συμφορές δε σταματάνε εδώ για Χάιδω, Βασιλική και Φίλιππο καθώς οι αδερφοί του Βαφέα τον οποίο σκότωσε η Χάιδω διψάνε για εκδίκηση.

Η φωτιά στο σπίτι τους ήταν εμπρησμός όμως δε την έβαλε ο Μιλτιάδης. Αν και ετεροθαλής αδελφός του Βαφέα, ο Μιλτιάδης διαχωρίζει τον εαυτό του από τη βεντέτα που θέλουν να ανοίξουν τα αδέρφια του. Μόνος του όμως δεν είναι ικανός να τους σταματήσει από αιματοκύλισμα.

Ο Φίλιππος μπαίνει στο στόχαστρό των αδελφών και σύντομα θα κάνουν απόπειρα δολοφονίας κατά του. Μία μέρα καθώς οδηγάει το αυτοκίνητό του σε έναν επαρχιακό δρόμο, ο Φίλιππος αντιλαμβάνεται την παρουσία μιας μηχανής που τον ακολουθεί.

Σύντομα η μηχανή τον προσπερνάει και ο Φίλιππος ησυχάζει. Ο Βαφέας ωστόσο απλά έχει πάει λίγο πιο κάτω και του έχει στήσει καρτέρι έχοντας κρύψει τη μηχανή. Όταν ο Φίλιππος περνάει από το σημείο αρχίζει να τον πυροβολεί. Ευτυχώς ο νεαρός αντιδράει άμεσα επιταχύνοντας το αμάξι και γλιτώνει κυριολεκτικά από του Χάρου τα δόντια.

Η αναστάτωση ωστόσο είναι μεγάλη. Η Χάιδω καταλαβαίνει τη συμβαίνει και έτσι ζητώντας την παρέμβαση της αστυνομίας ο Φίλιππος μπαίνει σε 24ωρη προστασία.

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Η Μαρία στη φυλακή για παράνομο τζόγο

Σασμός: Γρίφος με ηθοποιό της σειράς

Βουδαπέστη 2023: ΤΕΡΑΣΤΙΑ Ντρισμπιώτη, ξανά στο βάθρο! – Χάλκινη στα 35χλμ. βάδην στο Παγκόσμιο!