Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Δεν έφτανε μόνο ο χωρισμός του Στέφανου και της Μυρτάλης, στη σειρά του MEGAΗ Γη της Ελιάς. Η Μάνη θα δει μία νέα είσοδο που πραγματικά θα φέρει τα πάνω κάτω!

Στα  επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς μια γυναίκα θα εισβάλλει στην ζωή του Στάθη Καπερνάρου με σκοπό να την αναστατώσει.

Η Εύα Δήμα εισβάλλει στη ζωή του Στέφανου

Η Εύα Δήμα είναι μία πολιτικός μηχανικός που μένει στην Αθήνα. Το ρόλο τον υποδύεται η Βαρβάρα Λάρμου. Η  Εύα Δήμα κληρονομεί μαζί με τον αδερφό της κτήματα από τη γιαγιά τους. Εκείνη ήταν Μανιάτισσα και πηγαίνει στη Μάνη για να εξερευνήσει την περιοχή. Εκεί, στο Πόρτο Κάγιο θα σχεδιάσει να κατασκευάσει μια τουριστική μονάδα.

Στην παραμονή της στην Μάνη, η συγκεκριμένη γυναίκα θα εισβάλλει στην ζωή του Στάθη , αναστατώνοντας την αρκετά. Οι δυο ήρωες, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έρθουν κοντά ο ένας με τον άλλον. Πως θα αντιδράσουν η Αρετή αλλά και η Ιουλία μόλις τους δουν μαζί;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Βαρβάρα Λάρμου, υποδυόμενη την Εύα Δήμα στην σειρά Η Γη της Ελιάς, θα φέρει μεγάλες αναταραχές αλλά και συγκρούσεις στους ήρωες της σειράς.

Η Γη της Ελιάς: Χωρίζει Ισμήνη-Κωνσταντίνος!

Η Μάνη θα δει ένα ακόμα ζευγάρι να χωρίζει και μάλιστα από τα πιο αγαπημένα! Ισμήνη και Κωνσταντίνος ρίχνουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Η σχέση τους θα περάσει μία έντονη κρίση μετά από ένα περιστατικό. Έτσι η Ισμήνη αποφασίζει να χωρίσει.
Η Μυρτάλη μαζί με την Ισμήνη άνοιξαν τη δική τους επιχείρηση με καλλυντικά και οι πρώτες παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα κορίτσια πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και σύντομα θα κάνουν και τα εγκαίνια του νέου τους καταστήματος.

Ωστόσο η Ισμήνης θα μάθει ότι πίσω από την πρώτη τους μεγάλη παραγγελία είναι ο Κωνσταντίνος.

Ο καημένος ο σύντροφός της θέλησε να την ενθαρρύνει! Και αποφάσισε να κάνει την πρώτη παραγγελία για να τους αναπτερώσει το ηθικό!
Οι προθέσεις του για πρώτη φορά είναι αγαθές. Αλλά δεν θα κερδίσει τίποτε από αυτό.