Η γη της ελιάς επιστρέφει αυτόν τον Σεπτέμβριο με ραγδαίες εξελίξεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η σειρά του Mega η οποία σάρωσε την τηλεθέαση και τα δύο χρόνια προβολής της, βάζει σε νέες περιπέτειες τους ήρωές της.

Ένα τεράστιο μυστικό θα αποκαλυφτεί με την Ιουλία να μη μπορεί να κρύψει κάτι που συνέβη πριν από 18 χρόνια. Τότε, όταν χώρισε με τον Στάθη και αυτή πήγε Αθήνα, η Ιουλία ήταν έγκυος! Κάτι που ποτέ δε έμαθε ο Στάθης.

Ένα ατύχημα που είχε με τη μηχανή μιας φίλης της όμως την οδήγησε στο νοσοκομείο και εκεί ο γιατρός που την ανέλαβε τραυματισμένη στους 9 μήνες εγγυμοσύνης της της είπε ότι το μωρό πέθανε.

Ωστόσο το μωρό έζησε και έγινε θύμα ενός κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών. Όταν η Ιουλία μάθει την αλήθεια, έστω και τόσα χρόνια μετά βάζει σκοπό της ζωής της να βρει τη χαμένη της κόρη.

Προτού κάνει οτιδήποτε όμως θα εξομολογηθεί όλη την αλήθεια στον Στάθη. Εμβρόντητος εκείνος θα μάθει ότι έχει ακόμη ένα παιδί και θα βγει και αυτός σε αναζήτηση πληροφοριών.

Η είδηση δε θα αργήσει να γίνει γνωστή παντού και όταν φτάνει στα αυτιά της Αρετής αυτή θα εμφανιστεί χειρότερη από ποτέ!

Οι κατάρες της θα αρχίσουν πάλι ενώ θα προσπαθεί να κάνει ρεζίλι παντού τον Στάθη. Οι σκηνές που θα παρακολουθήσουμε με την Αρετή δε θα έχουν προηγούμενο…

Η γη της ελιάς επιστρέφει σύντομα τον Σεπτέμβρη…

Όλες οι ειδήσεις

MasterChef: «Έξαλλη» η Μαργαρίτα στο TikTok!

Σασμός: Μαζί διακοπές πασίγνωστες πρωταγωνίστριες – Εκεί είναι

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέλος οι σύνδεσμοι αλλιώς ευρωπαϊκός αποκλεισμός!