Τραγικέs στιγμές θα ζήσει η μικρή Αγγελική μετά τον θάνατο τηs Φανήs στη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς. Η μικρή μένει μόνη στον κόσμο και καταλήγει σε ίδρυμα. Αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί με τίποτα ούτε ο Ισίδωροs ούτε ο Μάνοs και αρχίζουν έναν τεράστιο αγώνα για να πάρουν το παιδί από εκεί.

Όπως έχουμε δει, η Φανή σκοτώνεται με το αυτοκίνητο, την ώρα που ο Ισίδωρος με τον Μάνο και τη μικρή την περιμένουν στο σπίτι για να φάνε όλοι μαζί. Η τραγική είδηση του απροσδόκητου θανάτου τηs πέφτει σαν βόμβα και δύο άντρεs, σοκαρισμένοι, προσπαθούν να βρουν τον τρόπο ώστε να διαχειριστούν την κατάσταση με τη μικρή Αγγελική. Το κοριτσάκι αισθάνεται σαν χαμένο.

Τους μόνουs ανθρώπουs που έχει κοντά του είναι την κοπέλα του σπιτιού, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και τον Ισίδωρο με τον Μάν0 που προσπαθούν να αγκαλιάσουν με τρυφερότητα το κορίτσι. Το μέλλον τηs όμωs είναι προδιαγεγραμμένο.

Τόσο ο Μάνος που έχει αγαπήσει το παιδί, όσο και ο Ισίδωρος ο οποίο ξέρει ότι είναι μια Βρεττάκου, δεν διανοούνται να αφήσουν το παιδί στην τύχη του. Οι νόμοι όμωs λένε άλλα και είναι προς το παρόν αξεπέραστοι.

Ετσι η Αγγελική, καθώs δεν έχει άλλουs συγγενείs από την πλευρά της Φανής, καταλήγει σε ιδρυμα. Η ζωή του παιδιού γκρεμίζεται σε μια στιγμή όταν της εξηγούν με τρόπο ότι δεν Θα δει πλεον τη μαμά  και ότι δεν Θα μπορεί να μείνει πια σ’ αυτό το σπίτι. Τον μεγαλύτερο όμωs πανικό τον παθαίνει όταν έρχεται η ώρα να πάει στο ίδρυμα. Το κοριτσάκι γαντζώνεται πάνω στον Ισίδωρο και τον παρακαλάει: «Δεν Θέλω να πάω, σε παρακαλώ πάρε με μαζί σου», του λέει. Εκείνοs λυγίζει. Την αγκαλιάζει, την καθησυχάζει και τηs υπόσχεται: «Αγγελική μου, δεν γίνεται διαφορετικά. Πρέπει να παs, όμωs σου υπόσχομαι ότι Θα κάνω τα πάντα για να σε πάρω σύντομα κοντά μου. Κι εγώ και ο Μάvos σε αγαπάμε πάρο πολύ να το ξέρειs», της λέει. Από εκείνη την ώρα και μετά ο Ισίδωpos βάζει σκοπό της ζωήs του να πάρει το παιδί στην πραγματική του οικογένεια.

Γη της Ελιάς: Δείτε το Trailer του νέου επεισοδίου