Η σχέση του Ιάκωβου με την Αθηνά θα λήξει άδοξα στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Ο Ιάκωβος μετά το τελεσίγραφο της Ιουλίας και την αρνητική στάση που έχουν όλοι σε αυτή τη σχέση, αποφασίζει να προστατέψει την Αθηνά πριν να είναι αργά. Την αγαπάει, όμως βλέπει τόσο το αδιέξοδο οσο και τον κίνδυνο που εγκυμονεί αυτη η σχέση και παίρνει με πόνο ψυχήs τη μεγάλη απόφαση να απομακρυνθεί από αυτή.

Κι επειδή η Μάνη είναι μικρόs τόποs, ο Ιάκωβοs αποφασίζει να φύγει όσο πιο μακριά μπορεί. Ετσι πάει στην Ισπανία, όπου εκεί είχε ζήσει πολλά χρόνια ήδη. Η Αθηνά θα γίνει ένα ράκοs. Δεν θα μπορέσει εύκολα να ξεπεράσει αυτόν τον χωρισμό και Θα κλειστεί τελείωs στον εαυτό τηs. Αυτή η κατάσταση μάλιστα Θα λυγίσει και την Αναστασία, η οποία θα έρθει και πάλι κοντά με την… κυρα τηs!

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος μένει ή φεύγει;

Μία μεγάλη ανατροπή μάs περιμένει σχετικά μετον Στέφανο. Ο Στέφανοs τα ξαναβρίσκει με τον πατέρα του αλλά και με την Βασιλική. Την ίδια στιγμή είναι αποφασισμένοs να αλλάξει ζωή και μάλιστα γίνεται δεκτός από το Πανεπιστήμιο στην Ισπανία, ενώ μαζί του ετοιμάζεται να πάει και η Ελένη. Θα φύγει όμωs τελικά ο Στέφανος από τη Μάνη; Ποιο ρόλο Θα παίξει η Αρετή; Θα Θελήσει να πάει μαζί του ή θα βρει τρόπο να τον κρατήσει κοντά τηs στη σειρά του Mega;