Η Μαργαρίτα πληροφορείται αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Αλέξη και στην Ελένη στη σειρά Η Γη της Ελιάς, καθώς επίσης και την καταγγελία που έκανε η τελευταία για σε-ξουαλική παρενόχληση και σαστίζει. ‘Επειτα, έχει έναν μεγάλο καβγά με τον γιο της, ο οποίος ισχυρίζεται σε έντονο τόνο ότι η νεαρή κοπέλα είναι ερωτευμένη μαζί του, αποδεικνύοντας πως μέσα στο μυαλό του υπάρχει μεγάλη σύγχυση.

Ταυτόχρονα, η Βασιλική εξακουλουθεί να είναι ιδιαίτερα ανήσυχη στη δραματική σειρά του MEGA, καθώς μπορεί ο Φίλιππος να πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για το μωρό, που παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Ωστόσο,το μωρό ξυπνάει από το κώμα και τα ευχάριστα νέα για την εξέλιξη της υγείαςτου ανακουφίζουν τη Βασιλική και τον Φίλιππο, οι οποίοι, επιτέλους, ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Κάποια στιγμή, η Χάιδω τούς συμβουλεύει να ταξιδέψουν για λίγες ημέρες, προκειμένου να ξεκουραστούν, με τη Βασιλική να προτείνει να πάνε στη Σύμη, για να εκπληρώσει το τάμα που έχει στον Αρχάγγελο Μιχαήλ, και μετά να μείνουν στη Ρόδο.

Η Γη της Ελιάς: Λυγίζει ο Ισίδωρος

Ο  Φίλιππος συμφωνεί με όλα. Στη συνέχεια, ο τελευταίος συναντάει την Άννα και τον Λεωνίδα και τους ανακοινώνει ότι προτίθεται να αγοράσει το Θερμοκήπιό τους, δίνοντάς τους έτσι την
οικονομική ανάσα που χρειάζονται οπωσδήποτε. Παράλληλα, η Φανή πηγαίνει στο Σούνιο προκειμένου να δει τη Μαρία και να μιλήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις. Εκεί, όμως, εμφανίζεται και η Αντιγόνη γιο τον ίδιο ακριβώς λόγο. Οι δύο γυναίκες συναντιούνται ύστερα από έξι χρόνια και η αμηχανία που επικρατεί ανάμεσά τους είναι φανερή. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος στήνεται έξω από το σπίτι της Φανής και βλέπει, για πρώτη φορά, την εγγονή του που βγαίνει βόλτα με την νταντά της. Εκείνα τη στιγμή, ο ισχυρός άντρας λυγίζει και δείχνει ξανά την πιο ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα του.