Μετά από όσα συνέβησαν με την Ελένη στη σειρά Η Γη της Ελιάς, η οποία κατήγγειλε τον Αλέξη για σεξουαλική παρενόχληση, η Μαργαρίτα συνειδητοποιεί ότι ο γιος της δεν έχει ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα που τον βασανίζουν. Εκείνος, όμως, επιμένει ότι είναι καλά, με αποτέλεσμα οι δυο τους να στήσουν ένα μεγάλο καβγά, που δεν οδηγεί πουθενά. Αμετανόητος, ο Αλέξης ισχυρίζεται ότι η Ελένη είναι ερωτευμένη μαζί του, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη σύγχυση που επικρατεί στο μυαλό του.

Εκείνη δεν τον είδε ποτέ ερωτικά δραματική σειρά του MEGA, καθώς μέσα της η ιστορία με τον Στέφανο δεν έχει τελειώσει.  Έτσι, όταν εκείνος την προσεγγίζει  ξανά, ξεκαθαρίζοντας πως θέλει μια επανασύνδεση, του λέει το «ναι». Οι δυο τους είναι και πάλι μαζί, προς μεγάλη απογοήτευση της Αρετής, που για άλλη μια φορά δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της.

‘Ομως, πλέον ο γιος της  δείχνει αποφασισμένος να τραβήξει τη δική του πορεία. Μάλιστα, προσπαθεί να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες για την Ισπανία, προκειμένου να εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα και να ξεκινήσει κάτι δικό του. Ο Στέφανος, μετά από ώριμη σκέψη, παίρνει την απόφαση και η Ελένη τον ακολουθεί χωρίς να το σκεφτεί! Ο νεαρός είναι έξαλλος και επιτίθεται στη μητέρα του. Τώρα πια βλέπει καθαρά το αληθινό της πρόσωπο και διαπιστώνει ότι είναι ικανή για όλα! Αυτά όλα τα είδαμε στον προηγούμενο κύκλο και τώρα, όπως θα δούμε στο νέο κύκλο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, η Ελένη που την υποδύεται η Ιζαμπέλλα Φούλοπ, θα μείνει έγκυος κάτι για το οποίο μας πληροφόρησε η ίδια η ηθοποιός μέσα από story της στο Instagram.

Φούλοπ

Φούλοπ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Izabella Fulop (@izabellafulop)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Izabella Fulop (@izabellafulop)

Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer της σειράς