Ο Λυκούργος είναι απαρηγόρητος από την αναχώρηση του Ιάκωβου από τη Γη της Ελιάς, ενώ και η Αθηνά υποφέρει απο το χωρισμό τους. Ο Δημοσθένης στριμώχνει τον Κωνσταντίνο και φλερτάρει ανοιχτά την Άννα στη σειρά του MEGA.
Η Αρετή, σε έξαλλη κατάσταση, από τη στιγμή που έφυγε ο Στέφανος, τσακώνεται με τον Στάθη, τη Βασιλική, ακόμα και με τη Χρυσούλα. Γυρεύει παρηγοριά στην Ασπασία, αλλά ο Δημοσθένης της ξεκαθαρίζει πως δεν Θ’ ανεχτεί άλλα κλάματα. Απτόητος ο Δημήτρης συνεχίζει τις απειλές στην Αθηνά, ενώ ο Κουράκος ενημερώνεται για τις ύποπτες επαφές του με τον Ανέστη. Την ίδια ώρα, ο Ιάκωβος ξεκινά τους αποχαιρετισμούς, καθώς η μέρα της αποχώρησής του έχει φτάσει. Ο Λυκούργος είναι ο πιο απαρηγόρητος απ’ όλους και η Χάιδω με την Ισμήνη προσπαθούν να του φτιάξουν το κέφι.

Οι ετοιμασίες για το γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής αλλά και τη βάφτιση του μωρού τους βρίσκονται στην τελική ευθεία. Ο Στάθης μαθαίνει πωc ο Δημοσθένης φλέρταρε την Άννα και πέφτει από τα σύννεφα Αμήχανος, τον ρωτά ευθέως αν προσπάθησε να την προσεγγίσει ερωτικά. Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη, κάνει μια νύξη στον Δημοσθένη, καθώς θέλει να αφήσει τις παρανομίες. Γρήγορα, όμως, καταλαβαίνει ότι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβεί. Επίσης μην ξεχνάτε ότι πρωταγωνιστής έπεσε θύμα κακοποίησης στη Γη της Ελιάς.

Η τελευταία νύχτα πριν από το γάμο κυλα ήρεμα. Η Χάιδω, η Άννα και η Ευτυχία προσπαθούν να ξεαγχωσουν τη Βασιλική, ενώ ο Λυκούργος εξηγεί στον Φίλιππο τα καλά του γάμου. Η μεγάλη μέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίες βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι, ενώ η Αρετή «τρώγεται» επειδή έχει μείνει έξω από όλα αυτά. Στο μεταξύ στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς, η Αρετή εκδικείται! Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία τη νύφη, η οποία καταφθάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον Στάθη. Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας, καθώς ενώνονται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ακολουθεί η βάφτιση του μωρού τους. Όταν τα μυστήρια τελειώνουν, όλοι επιστρέφουν σπίτια τους, προκειμένου να ετοιμαστούν γιατο γλέντι που Θα ακολουθήσει. ‘Ολοι είναι χαρούμενοι, εκτός από τον Κουράκο, που περιμένει ένα τηλεφώνημα με αγωνία.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το αποψινό Trailer