Αυτό που θα συμβεί στη σειρά Η Γη της Ελιάς είναι πραγματικά αδιανόητο αφού πραγματικά οι ανατροπές θα διαδέχονται η μία την  άλλη στη δραματική σειρά του MEGA.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και αυτό θα συμβεί και στην περίπτωση της Ιουλίας και του Κουράκου οι οποίοι όπως θα δούμε και στα νέα επεισόδια, από ένα ερωτευμένο ζευγάρι θα γίνουν δύο εχθροί! Όλα θα αρχίσουν με τη βίαιη σύλληψη της Αθηνάς τη μέρα του γάμου του Φίλιππου και της Βασιλικής με την  κατηγορία ότι σκότωσε τον Δημήτρη που αποκαλύφθηκε σε όλους πως τελικά ήταν εραστής της. Η κίνηση αυτή του Γιώργη ήταν το έναυσμα για να ξεσπάσει η Ιουλία. Εκτός από το γεγονός ότι θεωρεί τραγική τη συμπεριφορά του απέναντι στη χήρα του αδελφού της στη συνέχεια προσπαθεί να τον πείσει πως σε καμία περίπτωση η Αθηνά δεν είναι φόνισσα. 

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος εναντίον όλων!

Από την άλλη ο Κουράκος έχει δοθεί τόσο πολύ στην υπόθεση αυτή που έχει κλείσει τα μάτια και τα αυτιά του και ακολουθεί τόσο πιστά το καθήκον του που θα τον φέρει σε κόντρα και με πολλούς άλλους στη Μάνη. Αυτή η αλλαγή στη συμπεριφορά του ενοχλεί βαθιά την Ιουλία που βλέπει πως δεν υπάρχει πια μέλλον στον γάμο τους. Ο ένας καβγάς ακολουθεί τον άλλον μέχρι που εκείνη, μη αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και επιστρέφει στον Ισίδωρο, ο οποίος με τόσα σκάνδαλα που συμβαίνουν στο όνομα της οικογένειας Βρεττάκου αρχίζει να καταρρέει από την ντροπή. Την ίδια ώρα, ο χωρισμός της Ιουλίας με τον Γιώργη γίνεται αμέσως Θέμα συζήτησης σε όλη τη Μάνη και έτσι φτάνει και στα αυτιά του Στάθη. Κάτι μέσα του σκιρτίζει. Από τη μια αγαπάει την Εύα, αλλά από την άλλη ο έρωτά του για την Ιουλία δεν έχει σβήσει ποτέ. Και κύριο μέλημά του είναι να είναι εκείνη ευτυχισμένη! 

Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer του νέου κύκλου

Δείτε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Στον αέρα η έναρξη στον ΣΚΑΪ

ANT1: Τότε κάνει πρεμιέρα το Πρωινό με Λιάγκα – Νομικού

Η γη της ελιάς: Τότε αρχίζουν τα νέα επεισόδια στο MEGA

Σασμός: Τότε επιστρέφει με νέα επεισόδια στον ALPHA

Άπιστος: Νεκρός ο Βολκάν – Η Ασιγιά σώζει τη Ντερίν από τον θάνατο – Αυτό είναι το τέλος της σειράς