Άγρια κόντρα για τον Θανάση στη σειρά Η Γη της Ελιάς, μεταξύ της Αρετής και της Αναστασίας.

Ενώ ο Δημοσθένης ξεκαθάρισε στην Ασπασία ότι δεν αντέχει την Αρετή μέσα στο σπίτι τους να κλαίγεται καθημερινά που την εγκατέλειψαν όλοι, η τελευταία φάνηκε ξαφνικά να βρίσκει νέο νόημα στη ζωή της. Ο Θανάσης, ο πρώην της Αναστασίας, που την παράτησε λίγο πριν παντρευτούν στη δραματική σειρά του MEGA για να ακολουθήσει μια πλούσια τουρίστρια στην Αυστραλία, επέστρεψε στη Μάνη, χήρος πλέον, και πλησίασε την Αρετή.

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ενδίδει!

Εν τω μεταξύ, η Αρετή δείχνει γοητευμένη από την παρουσία του Οανάση, ενθουσιάζεται με τη φιλοδοξία που τον διακατέχει, οπότε σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να περάσει την υπόλοιπη ζωή της στο πλευρό του. Φυσικά, και η Αρετή δεν περνάει αδιάφορη για τον Θανάση και για αυτόν τον λόγο τής κάνει διάφορες κολακείες και δώρα, με εκείνη να συγκινείται από τη στάση του και να πέφτει στην αγκαλιά του.

Άρχισε να τη φλερτάρει και εκείνη έδειξε να ανταποκρίνεται.’Υστερα από όσα έζησε με τον Στάθη, η αυτοπεποίθησή της έχει καταρρακωθεί και ο Θανάσης με τον τρόπο του και τα ωραία του λόγια την κάνει να αισθάνεται ξανά γυναίκα. ‘Οταν βέβαια μάθει η Αναστασία ότι ο πρώην της έχει βάλει… πλώρη για την Αρετή, οι δυο γυναίκες, που ανέκαθεν είχαν μια καλή σχέση, θα κοντραριστούν άγρια.

Η Αναστασία θα θεωρήσει προδοσία τη στάση της Αρετής. Την ίδια στιγμή, ξέρει από πρώτο χέρι ότι ο Θανάσης δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και, μέσα στην οργή της, θα προσπαθήσει να την προειδοποιήσει να μείνει μακριά του. Ας μην ξεχνάμε ότι η Αρετή, μετά το διαζύγιό της από τον Στάθη, κατάφερε να κρατήσει όλη την οικογενειακή περιουσία, που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη…