Συγκλονιστική συνεχίζεται η Γη της ελιάς με τη σειρά του Mega να μη σταματάει να ανατρέπει τα δεδομένα για τους ήρωες της. Ο θάνατος του Γεράσιμου που πρόκειται να δούμε στη συνέχεια αναμένεται να σοκάρει τους τηλεθεατές αλλά και να ρίξει στην απελπισία τη Μαργαρίτα.

Όταν η Μαργαρίτα μάθει για τον άδικο χαμό του θα καταρρεύσει. Η γυναίκα δε μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει και ότι έχασε έτσι ξαφνικά τον άντρα που της πρόσφερε λίγη αγάπη και συντροφικότητα μετά από πολύ καιρό.

Ο θάνατός του αρχικά θα σημειωθεί ως ατύχημα. Όμως η αστυνομία έχει νέα στοιχεία στα χέρια της που ανατρέπουν την αρχική θεωρία. Η Δήμητρα αρχίζει να υποψιάζεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και αρχίζει τις έρευνες. Ο Μιχάλης αρχίζει και αυτός τις δικές του έρευνες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Παράλληλα ο Χρήστος περνάει την πόρτα του ανακριτή και του εισαγγελέα για τον θάνατο του Ηλία με την Εύα να τρέμει την απόφαση τους για το αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Η Βασιλική εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πολύ ψυχρά τον Φίλιππο. Εκείνος όμως έχει ακολουθήσει τη συμβουλή του Στάθη να εξαφανιστεί έτσι ώστε να την κάνει να νιώσει ανασφάλεια.

Ο Ισίδωρος μπαίνει και επίσημα πλέον ως δήμαρχος στο Δημαρχείο και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του. Η Δήμητρα ψάχνει κρυφά το σπίτι του Δημοσθένη και τα ευρήματά της θα την δικαιώσουν. Ένα βιβλιάριο από τράπεζα ιδιαίτερα τραβάει το βλέμμα της με τους αριθμούς του.

Η γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Έτσι ο Αλέξης καθαρίζει τα στοιχεία απο την δολοφονία του Γεράσιμου

Survivor Twitter 30/1: Ο Χάρος επέστρεψε και ο «Κουρέλιο» Κρις προκάλεσε πάταγο!

ΣΚΑΙ: Τέλος για σειρά με πασίγνωστη πρωταγωνίστρια