Ο ΣΚΑΙ κάνει τη δική του προσπάθεια να μπει δυναμικά και στο κομμάτι της μυθοπλασίας και το καταφέρνει σε αρκετές περιπτώσεις.

Ωστόσο, η ώρα για φινάλε έφτασε για σειρά που τράβηξε τα βλέμματα με τις τρομερές ερμηνείες των ηθοποιών στέλνοντας μηνύματα προς τον κόσμο.

Πρόκειται για τη σειρά ΣτΟργή που έκανε την εμφάνισή της τη φετινή σεζόν και ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε, όπως αναφέρει η RealNews.

Δυνατές ιστορίες. Ιστορίες γνώριμες, άνθρωποι που πονούν, αναμνήσεις που ξυπνούν και ζητούν να τις αντιμετωπίσεις κατάματα. Ιστορίες ποτισμένες με οργή που αναζητούν στΟργή.

Η Γιατρός της σειράς, Μαργαρίτα Καλογεροπούλου (Μαρία Ναυπλιώτου), ήταν εκεί για να ακούσει, να κατανοήσει, να βοηθήσει, να θεραπεύσει. Να κάνει τους ασθενείς της «να μοιραστούν τον πόνο τους, να μάθουν να αγαπούν και να συνεχίζουν ακόμη κι αν φοβούνται».

Το Φεβρουάριο και συγκεκριμένα την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Τότε άλλωστε ολοκληρώνονται τα 20 επεισόδια που είχε συμφωνήσει ο ΣΚΑΙ με την Acun Medya.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star 29/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ Spoiler! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το μέλλον Γεράσιμου – Ελισάβετ

Αυτή η νύχτα μένει: Χαμός – Η Μαρίνα ήταν μπλεγμένη σε φόνο