Ο Μιλτιάδης συνεχίζει να λέει πάντα καλά λόγια για τη Βασιλική στη σειρά Η Γη της Ελιάς και δείχνει με κάθε τρόπο τη συμπάθειά του σ’ αυτή. Από την άλλη και η Βασιλική φαίνεται να κολακεύεται από τη στάση του, ενώ δεν ξεχνάει ποτέ ότι εκείνος ήταν ο σωτήρας της όταν κόντεψε να πεθάνει από πνιγμό. Μέχρι και η Χάιδω τον βλέπει σαν γιο της και συνέχεια του υπενθυμίζει ότι θα του χρωστάει πάντα. Ολα αυτά τα παρατηρεί ο πανέξυπνος Παρασκευάς, ο οποίος δεν χάνει καιρό και ρωτάει ευθέως τη Βασιλική αν της αρέσει ο Μιλτιάδης και η Βασιλική δείχνει να τα χάνει και ν’ αλλάζει χρώμα! Η ίδια το αρνείται, λίγο αργότερα όμως ο Παρασκευάς πάει και πιάνει τον Μιλτιάδη και του κάνει την ίδια ερώτηση με τον Μιλτιάδη επίσης να δείχνει μεγάλη αδυναμία.

Ο Παρασκευάς όμως, από την αντίδραση και των δύο, επιβεβαιώνει αυτό που υποπτεύεται, ότι υπάρχουν αισθήματα και από τις δύο πλευρές. Η Βασιλική όμως δεν είναι από αυτές που θα έκαναν κάτι που θα πρόσβαλε τον Φίλιππο και τη Χάιδω, ούτε ποτέ θα χαλούσε τον γάμο της. Εξάλλου, παρά τα όσα αισθάνεται τελευταία για τον Μιλτιάδη. είναι ακόμα ερωτευμένη μετον άντρα της και τον αγαπάει.

Όπως όμως θα δούμε, η ζωή τούς επιφυλάσσει εκπλήξεις και μάλιστα πολύ δυσάρεστες. Ο κύκλος που άνοιξε με τη δολοφονία της αδελφής τού Φίλιππου, της Στέλλας, δεν έχει κλείσει κι αυτό θα το δούμε με τη δίκη της Χάιδως. Οι φόνοι που έκανε η Χάιδω για να εκδικηθεί κι αυτή με τη σειρά της, δεν άφησαν τον κύκλο να κλείσει. Αντίθετα, άνοιξαν έναν ακόμη, που θα τον κλείσει ο Φίλιππος με το αίμα του.

Με τον θάνατο του Φίλιππου όλα αλλάζουν. Η Χάιδω είναι μια ζωντανή νεκρή, ενώ η Βασιλική χάνει τον κόσμο της. Ντύνεται στα μαύρα και η καρδιά της γίνεται χίλια κομμάτια. Τώρα έχουν μόνο η μια την άλλη και η μόνη του παρηγοριά είναι η μικρή Στελλίτσα. Φυσικά και όλοι είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν και μάλιστα Θα δούμε τι θα προκύψει στις ζωές τους. Ένας από αυτούς που θα μείνουν στο πλευρό τους είναι και ο Μιλτιάδης, που ήδη έχει πει ότι η Βασιλική είναι η ιδανική γυναίκα! Ετσι, με την προτροπή μάλιστα της Χάιδως, η Βασιλική όπως θα δούμε στον νέο κύκλο της σειράς, θα είναι ζευγάρι με τον Μιλτιάδη.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 13/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Τα 100 βάθρα του Max Verstappen στο μικροσκόπιο

Η Μάγισσα: Η ώρα της κρίσης έφτασε-Ο σκοτεινός ρόλος της Κυπριανής τη φέρνει σε αντιπαράθεση με τον Σπήλιο!