Κι ενώ όλη η Μάνη είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του Κίμωνα στη Γη της Ελιάς, μια νέα συμφορά ξεσπάει. Αυτή την φορά στο σπίτι των Βρεττάκων και η χαρά για την Αγγελική μετατρέπεται ξαφνικά σε φόβο και αγωνία.
Στο σπίτι του Δημοσθένη Καπερνάρου επικρατεί θρήνος και οδυρμό. Στην αγρύπνια του Κίμωνα, η Ασπασία με τη Δήμητρα στέκονται δίπλα στο φέρετρο, κλαίνε σπαρακτικά και μοιρολογούν. Την επομένη το ξημέρωμα, όλο το χωριό παρίσταται στην κηδεία του, με την οικογένεια και τη Δήμητρα να βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης.

Την ίδια στιγμή, ο Mάvoς και η Μαρίνα είναι ευτυχισμένοι καθώς έχουν κάνει το πρώτο ουσιαστικό βήμα για να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική. Μάλιστα ήδη έχουν αρχίσει οι διαδικασίες και οι κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν μια ακόμα επίσκεψη στο σπίτι του Ισίδωρου για να δουν τιs συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείται να ζήσει το παιδί. Ολα δείχνουν πως η αναφορά τους θα έχει θετικό πρόσημο.

Στο μεταξύ η Μαρίνα αισθάνεται αδιαθεσία. Η κοπέλα αρχίζει να ζαλίζεται και να έχει αστάθεια. Εξομολογείτα στον άντρα της ότι δε νιώθει καλά και εκείνος της λέει ότι θα πάνε στο γιατρό. Αν και εκείνη αρχικά αρνείται, η κατάσταση χειροτερεύει και φωνάζουν την Αντιγόνη. Εκείνη σκοτεινιάζει και ο Μάνος καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπαθεί να κρύψει τον φόβο του από τη Μαρίνα. Ωστόσο το ζευγάρι, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, έχει να περάσει ένα μακρύ και επίπονο μεγάλο διάστημα, με νοσοκομεία, εξετάσεις και χειρουργεία και με τη Μαρίνα στην κυριολεξία να παλεύει για τη ζωή της!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 18/1: Ο λαός στηρίζει ζαχαροπλάστη δαγκωτό – Χαμός με την κλίκα των 3

Ο απόλυτος γρίφος: Ποιος θα είναι αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό;

Ενώπιος Ενωπίω: Αλλαγή ημέρας προβολής για την εκπομπή λόγω Survivor