Η σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς ρίχνει αυλαία την Πέμπτη στις 21 Δεκεμβρίου οπότε και θα ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος της σεζόν του τρίτου κύκλου. Μάλιστα, σύμφωνα με το πρόγραμμα του σταθμού, για δύο εβδομάδες θα πρέπει οι τηλεθεατές να κάνουν… υπομονή!

Τι πρόκειται να γίνει όμως με το βασανισμένο ζευγάρι της Μάνης; Παρότι η Ιουλία του έχει ανακοινώσει ότι περιμένει το παιδί τους και ότι θα ήθελε να γίνουν μία κανονική οικογένεια, ο Στάθης σύμφωνα με το TV24, δεν της αφήνει περιθώρια επανασύνδεσης. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν την αγαπάει ή ότι δεν θέλει να γίνουν οικογένεια.

Απλά ο Στάθης έχει στο μυαλό του ένα σχέδιο που δεν είναι άλλο από το να φτάσει κοινωνικά και οικονομικά στο επίπεδο της Ιουλίας. Ήδη, έχει αγοράσει δύο κτήματα και πηγαίνουν πολύ καλά.

Στόχος του λοιπόν είναι να φτιάξει τη σχέση της Ιουλίας με την Αριάδνη αλλά και να γίνει οικονομικά δυνατός όπως και η Ιουλία άλλωστε, για να μπορούν πλέον να είναι μαζί χωρίς να μειονεκτεί ο ίδιος σε τίποτα.

Στο τελευταίο επεισόδιο πριν το κλείσιμο για το 2023, η Ιουλία κάνει μία ξαφνική εμφάνιση στη μουσική βραδιά του Πότη και της Άννας στο καφενείο. Εκεί, ο Στάθης της αφιερώνει ένα ερωτικό τραγούδι γεμάτο νόημα.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ήρθε το τέλος του Πάρη-Συλλαμβάνεται για βιασμό!

Ο Robert Kubica απέριψε προσφορές με πολλά χρήματα της Formula E γιατί θα ήταν σαν να έκανε σεξ με φουσκωτή κούκλα

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος των ζευγαριών για τη φετινή σεζόν-Όλα όσα θα συμβούν!