Επιδημία… χωρισμών έπεσε στην οικογένεια Στεφανέα και στη Γη της Ελιάς! Μετά τη Χάιδω και τον Λυκούργο, η Βασιλική και ο Φίλιππος δοκιμάζονται επίσης σκληρά.

Η είδηση ότι ο Στάθης έχει μια κόρη, την Αριάδνη, έσκασε σαν βόμβα. Η Αρετή, που δεν φημίζεται για τη… λογική και την ψυχραιμία της, έγινε έξω φρενών, καθώς δεν πείστηκε ότι ο Στάθης αγνοούσε την ύπαρξη αυτού του παιδιού. Αντιθέτως, θεωρεί ότι όλο αυτά τα χρόνια την κορόιδευε… Η Βασιλική, αν και ξέρει πόσο δύστροπη μπορεί να γίνει η Αρετή, δεν παύει να στενοχωριέται που βλέπει τη μητέρα της σε αυτή την κατάσταση. Εξάλλου και η ίδια σοκαρίστηκε όταν στη ζωή της εισέβαλε ξαφνικά αυτή η κοπέλα, που φαίνεται να μονοπωλεί ξαφνικά το ενδιαφέρον του Στάθη όπως αναφέρει το Τηλέραμα. Και αυτό ενδόμυχα την κάνει να ζηλεύει, όσο και αν δεν το παραδέχεται… Μόλις η Αριάδνη προσπάθησε να την πλησιάσει, η Βασιλική τής ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία διάθεση να τη γνωρίσει. Είναι μια άγνωστη, με την οποία δεν τη συνδέει κανένα συναίσθημα.

Αυτή η τόσο άκαμπτη στάση της Βασιλικής αιφνιδιάζει τον Φίλιππο και παράλληλα τον «χτυπά» στην «αχίλλειο πτέρνα» του, αφού ο χαμός της δικής του αδελφής είναι μια πληγή που θα μένει για πάντα ανοιχτή. Της λέει λοιπόν ξεκάθαρα ότι πρώτη φορά βλέπει μια τέτοια πλευρά στον χαρακτήρα της, τόσο σκληρή, και ότι έχει αρχίσει να του θυμίζει… επικίνδυνα την Αρετή.

Η Βασιλική φυσικά αντιδρά έντονα και δεν ακούει κουβέντα. Ο ένας τσακωμός διαδέχεται τον άλλον και ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες, που πληγώνουν. ‘Ετσι, οργισμένη, η Βασιλική παίρνει τη μικρή Στελλίτσα και φεύγει από το σπίτι! Πηγαίνει στη μάνα της και δηλώνει αποφασισμένη να πάρει διαζύγιο, ενώ ο Φίλιππος όχι μόνο δεν τρέχει πίσω της για να τη μεταπείσει, αλλά συμφωνεί ότι μόνη λύση είναι ο χωρισμός.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εκβιάζει τον Δημοσθένη-Θέλει να βάλει τέλος στην εγκυμοσύνη της Ξένιας

Τα αφεντικά της Mercedes και Ferrari λογοδότησαν στην FIA για τις ντροπιαστικές αντιδράσεις τους

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος ο Σίμος-Τον διώχνει ο Ντίνος-Σύννεφα στη σχέση με την Μιράντα