Η Αμαλία στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, μετά την πανωλεθρία που έζησε με τα ηχητικά μηνύματα της Αθηνάς που ξεσκέπασαν την κομπίνα που έστησε, αλλά και τον χαρακτήρα της απέναντι στον Ισίδωρο, είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα. Μάλιστα η απόφαση του Ισίδωρου να της ζητήσει διαζύγιο της προκαλεί ακόμα πιο έντονα τη δίψα για εκδίκηση. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος ζητάει από τον Λυκούργο να βρει τρόπο ώστε να σπάσει το προγαμιαίο σύμφωνο που είχε κάνει με την Αμαλία, αλλά εκείνη σκοπεύει να τον δυσκολέψει. Ομως, ο Βρεττάκος είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και της ξεκαθαρίζει πως δεν θα τηρήσει το προγαμιαίο τους συμβόλαιο.

Την ίδια ώρα, η Νάνσυ λέει κάτι στη Φιλιώ που τη στενοχωρεί πάρα πολύ και οι δυο τους έρχονται για πρώτη φορά σε σύγκρουση. Κι ενώ όλα δείχνουν έτοιμα για τον γάμο Αθηνάς και Τζον, η Αμαλία εκδηλώνει τις πραγματικές της προθέσεις και φαίνεται πως θέλει να καταστρέψει ολοσχερώς τον Ισίδωρο αλλά και την Αθηνά. Και δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για εκείνη από τη μέρα του γάμου. Η Αθηνά και ο Τζον παντρεύονται στο δημαρχείο υπό τις ευλογίες του Ισίδωρου και στη συνέχεια ακολουθεί γλέντι με όλη τη Μάνη καλεσμένη. Ομως, η Αμαλία είναι αποφασισμένη να διαλύσει τη χαρά όλων.

Η Μαρία κρύβεται από ντροπή

Παρά τις προσπάθειες της Αθηνάς να εμποδίσει την κυκλοφορία του βιβλίου της μάνας της, τελικά αυτό κυκλοφορεί και όλοι στη Μάνη νιώθουν ανυπεράσπιστοι μπροστά στις αποκαλύψεις. Κι ενώ όλοι προετοιμάζονται για τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον, από την άλλη η Αθηνά έχει χάσει το κέφι της λόγω του βιβλίου της Μαρίας και η μητέρα της είναι απαρηγόρητη, σε τέτοιο μάλιστα σημείο που σκοπεύει να επικαλεστεί μια ψεύτικη δικαιολογία προκειμένου να μην πάει στον γάμο, νιώθοντας ντροπή γι’ αυτό που έκανε. Η Αθηνά που το μαθαίνει, είναι μεν θυμωμένη με τη μητέρα της, αλλά μια τόσο σημαντική στιγμή της ζωής της τη θέλει στο πλευρό της και σκέφτεται ακόμα και να αναβάλει τον γάμο της.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 13/6 spoiler: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας;

F1 Χέλμουτ Μάρκο: O Μαξ Φερστάπεν σε όποια ομάδα και να ήταν θα ήταν πάλι κυρίαρχος

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ποιος πήρε τη ζωή του Γιωργίκη Προβιού;