Ο Κωνσταντίνος στη σειρά Η Γη της Ελιάς, έχει αρχίσει να δέχεται κάποια περίεργα τηλεφωνήματα. Στην αρχή χωρίς να του μιλάνε, αλλά μετά γίνονται πιο ξεκάθαρα. Ο ίδιος έχει αρχίσει να χάνει τον ύπνο του καθώς φοβάται ότι το παρελθόν του δεν τον έχει αφήσει τελικά. Φυσικά, η Ισμήνη έχει αρχίσει να βλέπει κάποιες αντιδράσεις του και τον ρωτάει τι συμβαίνει αλλά εκείνος βρίσκει πάντα μια δικαιολογία.

Λίγο αργότερα κι επειδή αυτές οι ενοχλήσεις έχουν γίνει πιο έντονες, ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να μιλήσει στον Δημοσθένη ζητώντας του να μείνει μακριά του και μακριά από την οικογένειά του αλλά ο Δημοσθένης του λέει ότι έχει σοβαρότερα ζητήματα να ασχοληθεί. Ο Κωνσταντίνος καταλαβαίνει ότι πλέον δεν έχει να κάνει με τον Δημοσθένη, αλλά με κάποιους άλλους κακοποιούς που έχουν πλέον αυτονομηθεί κι εκεί φοβάται ακόμα περισσότερο.

Μπορεί η Ισμήνη να έχει μάθει κάποια πράγματα για το ένοχο παρελθόν του, αλλά δεν ξέρει όλη την αλήθεια, ούτε φυσικά το μέγεθος των πράξεών του. Επίσης εκείνος που δεν ξέρει απολύτως τίποτα είναι ο Λυκούργος, καθώς η Ισμήνη είχε φροντίσει να μην εκθέσει τον άντρα της στα μάτια του πατέρα της. Τώρα όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. Ο Κωνσταντίνος πλέον δέχεται ξεκάθαρα απειλές τόσο για τη γυναίκα του όσο και για το παιδί του και φυσικά κάνει ό,τι μπορεί για να προστατέψει και τις δύο, χωρίς βέβαια να ενημερώσει την Ισμήνη. Όπως θα δούμε όμως στη συνέχεια, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο άγρια, η Ισμήνη και η μικρή όντως θα πέσουν στα χέρια κακοποιών και ο Κωνσταντίνος δεν πρόκειται να σταματήσει μπροστά σε κανένα κίνδυνο, προκειμένου να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του. Πρόκειται για μια ιστορία που θα δούμε να ξετυλίγεται στο αμέσως επόμενο διάστημα και που θα μπλέξει πολλούς ήρωες ακόμα, όπως τον Λυκούργο που θα αναγκαστεί λόγω των καταστάσεων να μάθει την αλήθεια για τον γαμπρό του.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

MEGA: Τέλος η Νόνη Δούνια από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού-Όλο το παρασκήνιο-Ποιος ο ρόλος του Χάρη Λεμπιδάκη;

Superbike Ducati 2024: Παρουσιάστηκε το Panigale V4 R της Barni Racing

Η Γη της Ελιάς: Τέλος από το MEGA-Γιατί δεν θα προβληθεί επεισόδιο