Ο Δημοσθένης συνάπτει σχέση με μία δικηγόρο από την Καλαμάτα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς και μάλιστα όπως θα δούμε σύντομα συζεί μαζί της στο σπίτι του. Ωστόσο, η Ειρήνη, δεν αντέχει να ζει με την ερωμένη του πατέρα της και πιέζει την Ασπασία, να αναλάβει δράση.

Την ίδια ώρα, βγαίνει η απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην ζευγαριού. Τότε η Ασπασία παίρνει με ανακούφιση το μερίδιο που της αναλογεί από την περιουσία του Δημοσθένη. Πλέον η γυναίκα αισθάνεται σίγουρη ότι δεν πρόκειται να μείνει ποτέ ξανά μετέωρη σε οικονομικό επίπεδο και αποφασίζει να ασχοληθεί για πρώτη φορά με το πρόβλημα που απασχολεί την κόρη της.

Εν τω μεταξύ, ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι σκοπεύει να παντρευτεί σύντομα με την Ελένη σύμφωνα με το MyTv και η κοπέλα παθαίνει σοκ. Χωρίς να χάσει λεπτό, μεταφέρει τα πάντα στην Ασπασία. Τα λόγια της κόρης της αναστατώνουν τη γυναίκα, η οποία αντιλαμβάνεται ότι έχασε πλέον τον μοναδικό και μεγάλο έρωτα της ζωής της. Με την παρακίνηση της Ειρήνης, παίρνει την από-φαση να προσεγγίσει ξανά τον πρώην άντρα της. ‘Οταν οι δυο τους συναντιούνται, η Ασπασία τού ανοίγει την καρδιά της και το ίδιο κάνει και ο Δημοσθένης. Τότε αποκαλύπτεται ότι ο επικείμενος γάμος του μαφιόζου δεν ήταν παρά ένα κόλπο για να καταφέρει να φέρει ξανά κοντά του την πρώην σύζυγό του. Η Ασπασία αποφασίζει λοιπόν να του δώσει μία ακόμη ευκαιρία και επιστρέφει στο πλευρό του με τους δικούς της όρους.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ


Όλες οι ειδήσεις

Survivor 22/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από μωρό ο Κόμπι Μέινου – Η φωτογραφία έπος που έχει γίνει viral

ALPHA: Τέλος νωρίτερα το J2US αν δεν…