Η Μαρία γνωρίζεται καλύτερα με τον Τζον στη σειρά Η Γη της Ελιάς και τον γοητεύει με την προσωπικότητά της, παρότι η Αθηνά ενοχλείται με τον αυθορμητισμό της μάνας της. Η Αρετή γυρίζει σε όλη την Αρεόπολη και δείχνει τη βέρα των αρραβώνων της, ενώ την ίδια στιγμή ο Τάσος σχεδιάζει τον τρόπο για να ξαναφέρει πίσω την πρώην γυναίκα του.

Ο Στάθης ζητάει από την Ιουλία να του ξεκαθαρίσει αν σκοπεύει να εγκατασταθεί στην Αθήνα μετά τη γέννηση του μωρού, προοπτική που τον βρίσκει τελείως αντίθετο. Ο Χρήστος ανοίγεται στην Αριάδνη και της παραδέχεται ότι είναι κι αυτός ερωτευμένος μαζί της. Η Αρετή και η Χάιδω καβγαδίζουν και αρχίζουν τις κατάρες.

Η ξαφνική αδιαθεσία της κόρης του Τζον τον αναγκάζει να φύγει εσπευσμένα για τη Βοστώνη, με τον Ισίδωρο να τον ακολουθεί για συμπαράσταση και όχι μόνο… Η Αμαλία δηλώνει πρόθυμη να τους συνοδεύσει, αλλά ο Ισίδωρος της το ξεκόβει, γεγονός που δημιουργεί ένταση ανάμεσά τους.

Ο Χρήστος και η Αριάδνη ζουν τον παράνομο έρωτά τους, με τον Χρήστο να αρχίζει να παίρνει αποστάσεις από την Αφροδίτη. Ο Παρασκευάς πλησιάζει εκ νέου την Θεοδώρα, ενώ εκείνη δεν τον παίρνει στα σοβαρά.

Ο Στάθης ζητάει τη συμβολή της Χάιδως στην προσπάθεια να μονιάσουν η Βασιλική με την Αριάδνη. Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να μεταπείσει τον εκδότη της Μαρίας, αλλά όλα δείχνουν πως το βιβλίο τελικά θα κυκλοφορήσει.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τέλος από τον ALPHA

Φόρμουλα 1 Φεράρι: Πώς θα είναι το μονοθέσιο SF-24 της Scuderia;

Έρωτας Φυγάς: Πάλι στο αρχοντικό η Αλεξάνδρα-Το γράμμα που φτάνει φέρνει ανατροπή στα σχέδια!