Ο Πότης και η Άννα βγαίνουν με τη βάρκα τους στη σειρά Η Γη της Ελιάς, όμως για κακή τους τύχη η βάρκα βουλιάζει και οι δύο τους βγαίνουν σώοι ευτυχώς, σε μια βραχονησίδα. Όταν οι ώρες περνούν και δεν εμφανίζονται, ο Αποστόλης, ανήσυχος, απευθύνεται στον Τσουλάκο κι αυτός με τη σειρά του ενημερώνει το Λιμενικό.

Ο Ορέστης βγαίνει να τους ψάξει στ’ ανοιχτά και εντοπίζει στον βυθό της θάλασσας κάποια από τα προσωπικά τους αντικείμενα. Τα πράγματα δεν δείχνουν καλά για το ζευγάρι, καθώς φίλοι και γνωστοί μαθαίνουν τι έχει συμβεί και αναστατώνονται. Επιστρατεύουν όλες τους τις δυνάμεις για να τους βρουν, όμως οι έρευνές τους δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Καθώς πέφτει η νύχτα, ο Πότης και η Άννα τρέμουν από το κρύο και τον φόβο…

Αντί, όμως, όλη αυτή η περιπέτεια να τους ενώσει, τους προκαλεί απίστευτη ένταση, με εκείνη να τον κατηγορεί πως φταίει γι αυτό που έπαθαν. Τσακώνονται άσχημα και κοντεύουν να πιαστούν στα χέρια, όταν ο Ορέστης καταφέρνει να τους εντοπίσει πάνω στη βραχονησίδα, σε άθλια κατάσταση! Τους μαζεύει, τους γυρίζει στη στεριά και οι δυο τους μεταφέρονται επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου η Άννα επιμένει πως δεν υπάρχει άλλη λύση από τον χωρισμό. Είναι αποφασισμένη, δε, να κάνει αίτηση διαζυγίου μόλις πάρει εξιτήριο, παρ’ όλες τις προσπάθειες που κάνει ο Πότης να την πλησιάσει. Οι δυο τους, όμως, δεν είναι το μόνο ζευγάρι που βρίσκεται… στα μαχαίρια! Ο Γιώργης βλέπει τη Δήμητρα με τον Ορέστη μαζί στο καφενείο και για άλλη μια φορά δεν καταφέρνει να ελέγξει τα νεύρα του. Ο καβγάς που ξεσπά είναι μεγάλος, αλλά τους οδηγεί στο να αποκαλύψουν τα αληθινά τους συναισθήματα.

 

Η  Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτός είναι ο λόγος που «εξαφανίστηκε» ο Νότης!

MotoGP Μαλαισίας: Ο Μπαστιανίνι κυριαρχεί η κατάταξη παραμένει στα ίδια

ΣΚΑΪ: Αυτούς θα βάλει στο πρωινό μετά το τέλος του Γιώργου Αυτιά από την δημοσιογραφία;