Η Ισμήνη στη σειρά Η Γη της Ελιάς, θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με τον Κωνσταντίνο. Η κοπέλα η οποία ήδη υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με τον άντρα της και τον Δημοσθένη, ανακαλύπτει τυχαία ένα στοιχείο που τη βάζει σε υποψίες για τη δράση του Κωνσταντίνου. Η ίδια θα του μιλήσει ανοιχτά και τον ρωτάει τι ακριβώς συμβαίνει και τι της κρύβει!

Ο Κωνσταντίνος καταλαβαίνει ότι πλέον δεν μπορεί να κρύβεται, ενώ η αγάπη του για την Ισμήνη αλλά και το παιδί είναι τόσο μεγάλη που αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα. Ετσι κι αλλιώς ήξερε ότι αυτή η στιγμή κάποια στιγμή θα ερχόταν. Παραδέχεται ότι της έχει κρύψει πολλά πράγματα όμως αυτό δεν αλλάζει τα συναισθήματα του και αυτό που θέλει είναι να μην αλλάξει τη σχέση τους αν και όσα ακούσει, δεν θα της αρέσουν!

Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει, όσο σκληρό κι αν είναι, να ομολογήσει τα πάντα για τη δράση του, χωρίς ωστόσο να της κατονομάσει τον Δημοσθένη. Η Ισμήνη τον κοιτάζει χωρίς να μπορεί να βγάλει λέξη. Η κοπέλα έχει πάθει σοκ και το μόνο που του λέει είναι ότι χωρίζουν!

Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά. Από τη μια υποφέρει γιατί κι αυτή αγαπάει πραγματικά τον Κωνσταντίνο και από την άλλη αισθάνεται προδομένη. Το μεγάλο της όμως πρόβλημα είναι τι θα κάνει; Το δίλημμα που μπαίνει στη ζωή της και τη βασανίζει είναι αν θα μιλήσει, αν θα βρει το κουράγιο να τον καταδώσει στην αστυνομία…

Η Γη της Ελιάς: Δείτε απόσπασμα από τη σειρά του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή στο Όνειρο- Εμφανίζεται ο Ντόκος και τελειώνει την Ζέτα!

Τι γίνεται τελικά με τις θέσεις ξένων στον Ολυμπιακό;

Survivor All Star: Τέλος από τον ΣΚΑΪ-Αυτό το αντικαθιστά