Ο Κωνσταντίνος ενοχλείται από τη σχέση που αρχίζει να δημιουργείται ανάμεσα στην Ισμήνη και τον Άρη στη Γη της Ελιάς, αλλά για την ώρα τηρεί ουδέτερη στάση.

Στο μεταξύ και η Ισμήνη νιώθει ανασφάλεια για τη συνεργασία τηs μαζί του. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος τη στηρίζει παρά τις αμφιβολίες του. Λίγο αργότερα η Ισμήνη προχωράει σε συνεργασία με τον Άρη κι αυτός κάνει σαν τρελός από τον ενθουσιασμό του. Της λέει ότι είναι πολύ χαρούμενος και της ζητά να το γιορτάσουν! Παράλληλα, αρχίζει να δείχνει υπέρμετρο ενδιαφέρον όχι μόνο για τη δουλειά αλλά και για την Ισμήνη, κάτι που παρατηρεί φυσικά ο Κωνσταντίνος.

Στο μεταξύ, ο Άρης συνεχίζει να είναι διαχυτικός απέναντί της και ο Κωνσταντίνος γίνεται έξαλλος από τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης πλησιάζει την Ισμήνη και την προειδοποιεί. Της ζητά να έχει το νου της γιατί ο Άρης δείχνει να έχει πάρει πολύ θάρρος!

Η Ισμήνη, από την άλλη, αφενός δεν πιστεύει ότι ο Άρης της κάνει άγριο πέσιμο, όπως λέει ο Κωνσταντίνος, αφετέρου δίνει σημασία στην ανησυχία του άντρα της. Την ίδια ώρα, ο Άρης με την Ισμήνη πηγαίνουν το επαγγελματικό ταξίδι που είχαν κανονίσει, με την Ισμήνη χαρούμενη αλλά και υποψιασμένη. Τελικά φτάνουν στην Αθήνα και ο Κωνσταντίνος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, γιατί φοβάται αυτό που θα συμβεί ανάμεσά τους και που όντως συμβαίνει αλλά μόνο από την πλευρά του Άρη.

Κι όντως ο Άρης προσεγγίζει ερωτικά την Ισμήνη. Της εξομολογείται ότι της άρεσε από την πρώτη στιγμή που την είδε, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται, ενώ ταυτόχρονα, προσπαθεί να τη φιλήσει! Η Ισμήνη όμως αντιδρά άμεσα, τον χαστουκίζει και φεύγει έξαλλη! Έτσι τον παρατάει και φεύγει για τη Μάνη.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Θύμα απαγωγής ο Πέτρος-Αυτός εκβιάζει τον Άγγελο!

Μίκαελ Σουμάχερ: Ο δικηγόρος του αποκαλύπτει γιατί δεν ενημερώνουν για την κατάσταση του θρύλου της F1

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος χαροπαλεύει-Πίνει το δηλητήριο που έριξε η Μεταξία για τη Θεοφανώ!