Μετά την καταιγίδα έρχεται το φως του ήλιου στη σειρά Η Γη της Ελιάς! Ετσι και για την οικογένεια των Βρεττάκων. Μετά τη μεγάλη και οδυνηρή περιπέτεια που είχαν με την απαγωγή του Μάνου, φτάνει η στιγμή που θα ζήσουν την πιο μεγάλη ευτυχία.

Όπως θα δούμε, η οικογένεια του Μάνου θα προσπαθήσει να ξεχάσει ότι είχε συμβεί. Η Μαρίνα με τον Μάνο και τη μικρή Αγγελική, ξαναζούν όμορφες οικογενειακές στιγμές μέχρι τη στιγμή που η Μαρίνα αρχίζει να αισθάνεται και πάλι μία αδιαθεσία. Η κοπέλα δεν θορυβείται αλλά μετά από κάποια ακόμα συμπτώματα αποφασίζει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης το οποίο βγαίνει θετικό. Η συγκίνησή της είναι μεγάλη και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να το ανακοινώσει στον Μάνο! Εκείνος τρελαίνεται από τη χαρά του. Ωστόσο η Μαρίνα είναι λίγο συγκρατημένη και του ζητάει να μην πουν κάτι ακόμα.

Έτσι, ενώ είναι όλοι μαζί στο τραπέζι και ο Μάνος με την Μαρίνα έχουν ένα πονηρό χαμόγελο, ο Ισίδωρος τους ρωτάει αν συμβαίνει κάτι. Τότε ο Μάνος, παίρνει το ανάλογο ύφος και του το ανακοινώνει! Του λέει ότι η Μαρίνα είναι έγκυος και ο Ισίδωρος δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του και τα δάκρυα συγκίνησης που θα αποκτήσει νέο εγγόνι και η οικογένεια των Βρεττάκων θα μεγαλώσει.

Ωστόσο ο Μάνος τον ενημερώνει ότι για κάποιο διάστημα και για ευνόητους λόγους, δε θέλουν να μαθευτεί αλλά ο Ισίδωρος τους λέει: «Τουλάχιστον μήπως να το πούμε στην Αντιγόνη που είναι γιατρός και ξέρει τον οργανισμό και το πρόβλημα της Μαρίνας και θα τη βοηθήσει,» και ο Μάνος με τη Μαρίνα συμφωνούν και συμπληρώνουν: «Κι αν όλα πάνε καλά, θα πρέπει να προετοιμάσουμε και τον ποκοπίκο μας», λέει ο Mάvoς.

Στο μεταξύ η Αντιγόνη, απογοητευμένη από τη ζωή της και πληγωμένη που δεν μπορεί να είναι με το παιδί της, αποφασίζει να φύγει και το ανακοινώνει στην οικογένειά της. Θα πάει Αγγλία για να ολοκληρώσει την ειδικότητά της…

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Η Υβόννη «καρφώνει» την Άννα στον Αλέκο-Αυτή είναι η εκδίκησή του!

Η ξεχωριστή συμφωνία Ολυμπιακού – Πασχαλάκη

Αυτή η νύχτα μένει: Στρατής και Θοδωράκης συνεργάζονται κατά του Διαγόρα!