Πολλά είναι τα μέτωπα που θα κλείσουν στο τέλος της φετινής σεζόν στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Αρκετά από αυτά με δικαίωση αλλά και τιμωρία και φυσικά δεν μπορεί από ένα τέλος να λείπει κάτι ευχάριστο, που για φέτος θα είναι ο πολυπόθητος γάμος της Ιουλίας με τον Στάθη.

Στάθης και η Ιουλία, αφού έχουν περάσει ευτυχισμένες και ανέμελες στιγμές στο ταξίδι τους στην Αθήνα, επιστρέφουν ακόμα πιο αγαπημένοι στη Μάνη. Αφού έχουν κάνει όλες τις συζητήσεις για το μέλλον τους, αποφασίζουν να ορίσουν και την ημερομηνία του γάμου τους. Ετσι κι αλλιώς είναι ένα βήμα που θέλουν και οι δύο να το κάνουν.

Ο Στάθης, όπως έχουμε δει, της έχει κάνει την πρόταση γάμου με όλες τις διαδικασίες και με δαχτυλίδι και η Ιουλία το έχει δεχτεί. Λίγο αργότερα η Ιουλία συναντιέται με τον Ισίδωρο, ο οποίος της δείχνει τη δυσαρέσκειά του για το ταξίδι της στην Αθήνα. Της λέει για μία ακόμα φορά ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι για εκείνη αλλά η ίδια είναι αποφασισμένη. Του λέει ότι τον Ιούνιο θα γίνει ο γάμος και καλά θα κάνει να το έχει χωνέψει προκειμένου να βρεθεί στο πλάι της.
Το ζευγάρι θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα μέχρι τον Ιούνιο όμως αυτή η αγάπη έχει περάσει πολλές και σκληρές δοκιμασίες και αντέχει.

Ο γάμος θα είναι πολιτικός και θα γίνει στο δημαρχείο άρα θα αναγκαστεί να τους παντρέψει ο ίδιος ο Ισίδωρος ενώ κουμπάρα θα είναι η Βασιλική.

Καλεσμένοι θα είναι όλοι σε μία όμορφη και λιτή δεξίωση ενώ και η Αρετή, όπως άλλωστε είναι αναμενόμενο, δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε απόσπασμα της σειράς του MEGA

 

 

Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα «τελειώνει» την Πολυξένη-Την καρφώνει στον Θέμη!