Συνταρακτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Όπως φαίνεται, Χρήστος και Αφροδίτη πλησιάζουν προς τη λύση του γάμου τους μιας και εκείνη αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Μπορεί να πέρασε καιρός που το παράνομο ζευγάρι είναι μαζί αλλά μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, δεν μπορεί, κάτι θα καταλάβαινε η γυναίκα! Η Αφροδίτη θα βρεθεί στην ταβέρνα όπου θα πετύχει τον άντρα της και την κόρη του Στάθη σε μία περίεργη στιγμή!

Η κοπέλα θα καταλάβει πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους αν και ο Χρήστος θα προσπαθήσει να την πείσει για το αντίθετο. Αυτό όμως δε θα γίνει πιστευτό και εκείνη θα φανεί ότι έχει πάρει μία αμετάκλητη απόφαση!

Ο Χρήστος θα αντιληφθεί έστω και την ύστατη στιγμή ότι η Αφροδίτη είναι η γυναίκα της ζωής του και θα βάλει λυτούς και δεμένους προκειμένου να την πείσουν να μην προχωρήσει στη διάλυση του, ήδη διαλυμένου, γάμου τους.

Όπως είναυ φυσικό, η Αφροδίτη αρχικά θα φανεί ανυποχώρητη αλλά ίσως τελικά ο περίγυρος την κάνει τελευταία στιγμή να αλλάξει γνώμη και έτσι να συνεχίσουν να είναι μαζί. Ενδεχομένως τελικά, αποφασίσουν να φύγουν και από τη Μάνη έτσι ώστε να αφήσουν πίσω τους τα παλιά.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 17/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Δεν άντεχαν να βλέπουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα – Ο Ντεμπελέ γελούσε μαζί τους! (vid)

Το Προξενιό της Ιουλίας: Στάσα και Κυριακούλα αντιμέτωπες- Μία θα ζήσει!