Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, είδαμε τον Χρήστο να απογοητεύεται συνεχώς από την συμπεριφορά της Μυρτάλης ενώ εκείνη εμπλέκεται σε ένα ακόμα καβγά αυτή τη φορά με αποδέκτη Μαρίνα. Επιπλέον, ο Ισίδωρος έδωσε τον πρώτο επίσημο λόγο του ως υποψήφιος δήμαρχος και όλο το χωριό δίνει το παρόν. Η Αρετή, προσπαθεί να δει το εγγόνι της έστω κι από μακριά και η Ντάρνα την βλέπει και καλει την αστυνομία, την ώρα που η Αθήνα δέχεται άλλη μία οργανωμένη επίθεση για τη ζωή της.

Η επίθεση της Βαγγελιώς στην Αθηνά, έχει ως αποτέλεσμα τη μεταφορά της Αθηνάς στην απομόνωση και την τιμωρία της με στέρηση του επισκεπτηρίου. Ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει την Αντιγόνη και η επιμονή του δείχνει να την ενοχλεί. Οι εξετάσεις της Βασιλικής από το νοσοκομείο δείχνουν στον οργανισμό της ναρκωτική ουσία. Ο αστυνόμος Κουράκος υποψιάζεται ότι της έδωσαν το «χάπι του βιασμού». Ένα βίντεο από την κάμερα του μπαρ θα φανερώσει την αλήθεια. Ο Κουράκος κάνει μία κουβέντα με την Ιουλία που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια να φτιάξουν τη σχέση και τον γάμο τους.

Εντωμεταξύ να θυμήσουμε ότι τελειώνει την προτελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου η σειρά. Κι αυτό λόγω της μακράς διαρκείας «ανακωχή» στη μάχη της prime time που σχεδιάζουν να προχωρήσουν τα κανάλια, διακόπτοντας από κοινού τη μετάδοση πρωτότυπων προγραμμάτων για σχεδόν έναν μήνα!

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Κάτι ανάλογο σχεδιάζουν και τώρα οι τηλεοπτικοί σταθμοί, οι οποίοι, μετά την απόφαση για κοινή εκκίνηση της σεζόν στις 19 Σεπτεμβρίου, επανέρχονται στο τραπέζι των συνεννοήσεων με στόχο να αποφασίσουν μια κοινή στάση για το «ημίχρονο» της σεζόν.

Εξαιρούνται τα εορταστικά προγράμματα, καθώς στην καρδιά των εορτών -παραμονή Χριστουγέννων και παραμονή Πρωτοχρονιάς θα μεταδοθούν ο ημιτελικός και ο τελικός του Just The 2 of Us στον Alpha. Την ίδια στιγμή, ο ΣΚΑΪ, που απέχει από τις συζητήσεις σχεδιάζει την ακριβώς αντίστροφη πορεία: να λανσάρει το «Survivor All Star» γύρω στις 20 Δεκεμβρίου, με την ελπίδα να πάρει ρεβάνς ή έστω λίγο από τα ποσοστά του πίσω στη μάχη της prime time, όσο οι υπόλοιποι σταθ-μοί θα βρίσκονται σε «αγρανάπαυση»

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο της σειράς

https://youtu.be/lNXM3xlWkpw

Όλες οι ειδήσεις

Φαντασία: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της mini σειράς του ANT1

Αυτός είναι ο τραγουδιστής που έκανε την απόλυτη επιτυχία στα 80′ με ένα και μόνο τραγούδι που τραγούδησε όλη η Ελλάδα – Τι κάνει τώρα

Παγιδευμένοι: Τότε επιστρέφει στον ANT1 με νέα επεισόδια