Ο Κουράκος και η Ευτυχία στη σειρά Η Γη της Ελιάς για μία ακόμα φορά μαλώνουν άσχημα αλλά για πρώτη φορά ακούγονται πολύ σκληρά λόγια καθώς η Ευτυχία έχει τους δικούς της κανόνες ηθικής και συμπεριφοράς, ενώ ο Κουράκος αντιδρά στη μεγάλη καλοσύνη και την ταπεινότητά της!

Στο μεταξύ η Αρετή η οποία έχει κρυφούς πόθους να ξανακερδίσει τον Στάθη, αφού έχει χωρίσει με την Ιουλία, μπαίνει κρυφά στο σπίτι του, αλλά για κακή της τύχη εκείvoς επιστρέφει αιφνίδια! Τη ρωτάει τι κάνει μέσα στο σπίτι του και πώς μπήκε εκεί! Έπειτα την απειλεί ότι θα την πνίξει με τα ίδια του τα χέρια!

Εκείνη προσπαθεί να τα μπαλώσει όπως-όπως. Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης, με τον γνωστό του απόλυτο τρόπο, ξεκαθαρίζει στην Ασπασία και της λέει να μαζέψει το μυαλό της. Της αποκλείει το γεγονός να της επιτρέψει να δουλέψει αφού κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται για τη γυναίκα του Δημοσθένη Καπερνάρου όπως λέει!

Η Ασπασία ετοιμάζεται να κάνει μεγάλη επανάσταση! Λίγο αργότερα η Αντιγόνη συστήνει την Αφροδίτη, τη νέα αγροτική γιατρό, στον Ισίδωρο κι εκείνος δείχνει αμέσως τη συμπάθειά του. Την καλωσορίζει λέγοντάς της ότι κανονικά θα πρέπει να στενοχωριέται που αντικαθιστά την κόρη του αλλά εκείνος χαίρεται πολύ!

Η Αντωνία αποφασίζει να κάνει το βήμα που ήθελε και που συζήτησε και με τη Δήμητρα και κάνει πρόταση γάμου στην Αλκμήνη.

Η Μυρτάλη καταλαβαίνει ότι ο Αλέξης είναι πια ανεξέλεγκτος και νιώθει τον κλοιό να στενεύει γύρω της νιώθοντας ότι κινδυνεύει άμεσα. Είναι φοβισμένη και σχεδόν παθαίνει πανικό. Την ίδια στιγμή η Ευτυχία μετά τον καβγά προσπαθεί να προσεγγίσει τον Κουράκο για να μιλήσουν, αλλά αυτός είναι ακόμα πολύ θυμωμένος μαζί της!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Τέλος ο Νίκος Μουτσινάς-Αυτό συνέβη!

Τι ισχύει με Ολυμπιακό και Πέλκα!

Παγιδευμένοι: Αποκαλύπτεται το έγκλημα του Σπύρου-Ανδρέας και Σταύρος ξεδιαλύνουν το φόνο!