Ο Πότης με το μονόπετρο στο χέρι στη σειρά Η Γη της Ελιάς, περιμένει την απάντηση της Άννας, η οποία ζητάει χρόνο να σκεφτεί και ξαφνικά ξεκλειδώνει την πόρτα του καφενείου και φεύγει τρεχάτη…

Την ίδια ώρα, ο Λυκούργος απαιτεί από την Χάιδω να του πει γιατί κυκλοφορεί με την καραμπίνα. Η Άννα ζητάει από τον Αποστόλη την συμβουλή του για τον Πότη, ενώ η Δήμητρα παραδέχεται στην Αντωνία πως ζήλεψε φρικτά όταν η Αλκμήνη της είπε ότι της αρέσει ο Ορέστης.

Την ίδια ώρα, η Μαρίνα χάνεται στις σκέψεις της.Αργά το βράδυ, ο Δημοσθένης είναι και πάλι με την Ξένια, η οποία δεν διστάζει να τον ρωτήσει αν με την γυναίκα του είναι σε «λευκό» γάμο.

Την επόμενη μέρα, ο Στάθης πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να μάθει αν είχαν κάποιο νέο από τη βαλλιστική, στο λάστιχο του Φίλιππου ενώ η Άννα τελικά βρίσκει το θάρρος και πάει στο καφενείο και λέει επιτέλους «Ναι» στον Πότη.

Η Αρετή έχει λυσσάξει να ανακαλύψει ποιος της έκλεψε την συνταγή της βραβευμένης πίτας. Λίγο αργότερα, η Βασιλική συναντάει τυχαία τον Μιλτιάδη και τον καλεί για φαγητό στο σπίτι. Εκείνος αρχικά δεν το βρίσκει καλή ιδέα, καθώς φοβάται μήπως ζηλέψει και πάλι ο Φίλιππος, αλλά η Βασιλική επιμένει.

Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς παίρνουν 48ωρη άδεια, ενώ ο Ισίδωρος ανήσυχος για την Μαρίνα, μεταφέρει στον Μάνο όσα του είπε η Αμαλία.

Στην ταβέρνα του Χρήστου καταφτάνει και ο Δημοσθένης με την Ξένια. Εκείνη τη στιγμή μπαίνουν στην ταβέρνα η Αρετή με την Αναστασία και με το κινητό της φωτογραφίζει τον Δημοσθένη παρέα με την Ξένια. Στο δίπλα τραπέζι η Άννα σχολιάζει ότι το επόμενο πρωί η Ασπασία θα μάθει για τα καμώματα του Δημοσθένη, ενώ η Ξένια πιστεύει ότι η Αρετή θα τους καρφώσει στην γυναίκα του.

Το επόμενο πρωί, ο Λυκούργος προσπαθεί και πάλι να στριμώξει την Χάιδω για την καραμπίνα που είδε να έχει στο αμάξι της, αλλά εκείνη δεν φαίνεται διατεθειμένη να δώσει εξηγήσεις.

Στο σπίτι των Βρεττάκων, ο Ισίδωρος βλέπει την Μαρίνα να κλαίει αγκαλιά με τα ρουχαλάκια του μωρού, που ποτέ δεν ήρθε στον κόσμο, και ανησυχεί για την κατάσταση της.

Λίγο αργότερα, η Ισμήνη επισκέπτεται την Μαρίνα, η οποία νιώθει υπεύθυνη για τον χαμό του μωρού και φαίνεται να μην έχει διάθεση να συνεχίσει τη ζωή της.

Ο Φίλιππος φτάνει στην Αρεόπολη με τον Παρασκευά και ο Στάθης σπεύδει να ενημερώσει τον Κουράκο, ο οποίος ζητάει από τον Βαγιάκο να βάλει πολιτικά ρούχα και να γίνει σκιά του Στεφανέα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αρετή πηγαίνει στην Ασπασία για να της πει τα νέα του άντρα της. Ο Στάθης ενημερώνει τον Φίλιππο ότι ο Κουράκος έβαλε τον Βαγιάκο να τον παρακολουθεί, ενώ ο Λαμπράκος ευχαριστεί την Μαργαρίτα που πίστεψε στην αθωότητα του.

Κι ενώ η Άννα φαντάζεται το νυφικό της, η Ιουλία τηλεφωνεί στον Στάθη λέγοντας του να πάει αμέσως στο σπίτι της. Φτάνοντας εκεί ανήσυχος ρωτάει να μάθει τι έχει συμβεί κι εκείνη του δείχνει το λάπτοπ: «Κοίτα!
Ταυτοποιήθηκε το DNA που έστειλα τότε! Υπάρχει συμβατότητα με ένα κορίτσι!» του λέει και κοιτάζονται ταραγμένοι…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Στέφανος Κασσελάκης : Πόσα χρήματα έδωσαν με τον Tyler για να πάρουν την Farlie

Ποιος ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας ποδοσφαίρου;

Έρωτας Φυγάς: Το τέλος της Ουρανίας έρχεται-Στο φως το παρελθόν της!