Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς η Χάιδω παίρνει την μία απρόσμενη απόφαση που αλλάζει τη ζωή όλων.

Η γυναίκα, μετά τον τραγικό θάνατο του γιου της, επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Ωστόσο, ο Λυκούργος αντιλαμβάνεται την απουσία της από το καφενείο, όπου βρίσκονται όλοι για να τιμήσουν τη μνήμη του νεκρού, και σπεύδει να τη βρει, καταφέρνοντας να γλιτώσει τη ζωή της. Οι μέρες που ακολουθούν είναι αληθινό μαρτύριο για την άτυχη μητέρα, καθώς δεν μπορεί να απαλλαγεί ούτε στιγμή από τις ενοχές που τη βαραίνουν.

Η Χάιδω, έχοντας πλέον χάσει και τα δύο της της παιδιά, θεωρεί ότι εκείνη ευθύνεται για τη δολοφονία του Φίλιππου, γεγονός που πληγώνει βαθιά την ψυχή της. Εν τω μεταξύ, ο Κουράκος συλλαμβάνει τον Βαφέα σύμφωνα με το MyTV και τον Παρά ως ύποπτους γιατο έγκλημα. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο δεύτερος λυγίζει και ομολογεί στον αστυνόμο με ποιο τρόπο σκότωσαν τον Φίλιππο. Ωστόσο, ο Παναγιώτης δεν σκοπεύει να περάσει τη ζωή του στη φυλακή και προκειμένου να το σκάσει αρπάζει το όπλο του Στράτου. Ακολουθεί συμπλοκή με τους άντρες της Αστυνομίας και τελικά ο Βαφέας καταλήγει νεκρός.

Η είδηση του θανάτου του γίνεται γρήγορα γνωστή στη Μάνη και ο Λυκούργος, μαθαίνοντάς την, αισθάνεται ανακούφιση. Δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο και με τη Χάιδω. Η γυναίκα αρνείται να επιστρέψει στην καθημερινότητά της και συνεχώς κλαίειγια τον χαμό του Φίλιππου. Τόσο ο σύντροφός της όσο και η Βασιλική με τον Παρασκευά προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο, ωστόσο η κατάστασή της μέρα με την ημέρα χειροτερεύει. Πλέον έχει αποτραβηχτεί από τη δημόσια ζωή. Κάποια στιγμή, θέλοντας να ηρεμήσει, η Χάιδω αποφασίζει να κλειστεί σε μοναστήρι. Τα αγαπημένα της πρόσωπα δέχονται την απόφασή της, η οποία επηρεάζει και τη δική τους καθημερινότητα. Την επομένη, πηγαίνει σε μονή της επιλογής της. Εκεί, με τη βοήθεια των μοναχών, ελπίζει ότι θα καταφέρει να βρει τη γαλήνη που αποζητά.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Τα νέα της Formula 1 σε 5 λεπτά

Famagusta: Επιστρέφει και καθηλώνει- Αλλαγή στην ώρα προβολής