Δεν είναι λίγες οι συμφορές που έχουν βρει τελευταία τον Ισίδωρο στη δραματική σειρά του ΜΕGΑ «Η Γη της ελιάς». Ο δήμαρχος της Μάνης πρόκειται να βιώσει νέες δυσκολίες, καθώς πέφτει θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του, την οποία οργάνωσε ο Δημοσθένης.

Ο Καπερνάρος βρίσκει στο χρηματοκιβώτιο που άρπαξαν τα τσιράκια του τη χειρόγραφη διαθήκη του. Σε αυτή, ο Ισίδωρος κρύβει ένα μεγάλο μυστικό: αφήνει μετά θάνατον το υπέρογκο ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ σε μία άγνωστη -για όλους τους άλλους- γυναίκα. Η απώλεια της πολύτιμης διαθήκης τον έχει αναστατώσει ιδιαίτερα, καθώς τρέμει ότι, εφόσον έχει πέσει σε λάθος χέρια, ίσως φανερωθεί η κρυφή του επιθυμία.

Η συνεχόμενη αγωνία που νιώθει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyTV, αλλά και οι κακουχίες που έχει βιώσει τελευταία κλονίζουν την υγεία του.‘Ετσι, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, ο Ισίδωρος αρρωσταίνει. Δυστυχώς η υγεία του είναι επιβαρυμένη εξαιτίας του προβλήματος που έχει με την καρδιά του.

Τα αγαπημένα του πρόσωπα θορυβούνται με την ξαφνική αρρώστια και προσπαθούν να αφουγκραστούν τη σοβαρότητα της κατάστασης, χωρίς να τον τρομοκρατήσουν. Εν τω μεταξύ, εκείνος υπερεκτιμώντας τις δυνάμεις του τους καθησυχάζει, λέγοντάς τους ότι θα αναρρώσει γρήγορα και θα είναι ακμαίος και δραστήριος όπως πάντα. Παρ’ όλα αυτά, τόσο ο Μάνος με τη Μαρίνα όσο και η Αμαλία ανησυχούν πολύ, χωρίς ωστόσο να του το δείχνουν, καθώς γνωρίζουν ότι μετά την ομηρία στην έπαυλη των Βρεττάκων βρίσκεται σε συνεχή ένταση. Μάλιστα, η σύζυγός του τον φροντίζει συνέχεια και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα, όμως, δεν διστάζει να ανακατεύεται και στις επιχειρήσεις του, όπως και σε θέματα άλλων, γεγονός που την οδηγεί σε προστριβές. Για αυτόν τον λόγο, θα τη δούμε να έρχεται για πρώτη φορά σε σύγκρουση με τη Μαρίνα, επειδή η Αμαλία κάνει όλα τα χατίρια της μικρής Αγγελικής.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Πάλι στον ΣΚΑΪ-Όλη η αλήθεια!

Top 10 καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία του MotoGP

Masterchef: Τέλος η αναμονή-Άρχισαν οι οντισιόν!