Ο Χρήστος προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στην Αφροδίτη στη σειρά του MEGA Η Γη της Ελιάς, αλλά δεν τα καταφέρνει. Εκείνη είναι σίγουρη ότι ο άντρας της και η Αριάδνη είναι τρελά ερωτευμένοι και είναι αποφασισμένη να μη μείνει σ’ αυτόν τον γάμο και να μην αφήσει τον εαυτό της να πληγωθεί ξανά. Ετσι η ατμόσφαιρα ανάμεσα στο ζευγάρι είναι πολύ τεταμένη. Στο μεταξύ, η ψυχολογία του Μάνου όλο και χειροτερεύει και ο Ισίδωρος βλέποντας ότι πάει από το κακό στο χειρότερο, αποφασίζει να κάνει κάτι γι’ αυτό: «Μάνο, δεν πάει άλλο. Τα νεύρα σου από την κούραση σε έχουν τσακίσει. Κάνε μου τη χάρη και πάρε μια άδεια, έστω τρεις μέρες, να φύγεις και να πας να ξεκουραστείς, το έχεις ανάγκη», του επισημαίνει.

Ο Μάνος το δέχεται και αποφασίζουν με τη Μαρίνα να πάνε στην Κύπρο για να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί. Την ίδια στιγμή, η Χρυσούλα διαδίδει σε όλη την Αρεόπολη πως κάτι τρέχει ανάμεσα στην Αριάδνη και τον Χρήστο: «Εμένα δεν μου ξεφεύγουν αυτά. Εχω μάτια και βλέπω. Αυτοί οι δύο τα έχουν ψήσει και μάλιστα καιρό τώρα. Κρίμα για την καημένη τη γιατρίνα που είναι χρυσό κορίτσι, να της τα φοράει», λέει από εδώ κι από εκεί, με αποτέλεσμα όλα αυτά να φτάσουν και στα αυτιά του Λυκούργου, οποίος καλεί τον Χρήστο στο σπίτι και του τα ψέλνει από την καλή κι από την ανάποδη.

 

Ο Τζον τελικά μετακομίζει επίσημα στο σπίτι της Αθηνάς και η Φιλιώ του επιφυλάσσει μια πολύ θερμή υποδοχή. Την ίδια στιγμή, προχωράει και στην αγορά του ελαιώνα και πλέον είναι έτοιμος για να ξεκινήσει και επίσημα την επαγγελματική του πορεία ως ελαιοπαραγωγός. Μάλιστα μόλις τελειώνει με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, πηγαίνει και παίρνει την Αθηνά αλλά και τη Φιλιώ για να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για τον γάμο. «Λοιπόν, λέω να ξεκινήσουμε να πάμε να δούμε από κοντά το κτήμα όπου θα γίνει το γλέντι του γάμου. Τι λέτε;», τους προτείνει και η Αθηνά με την Φιλιώ δείχνουν τρισευτυχισμένες. Την ίδια ώρα, το κουδούνι του Δημοσθένη χτυπάει και μόλις ανοίγει, μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει. Η Ασπασία είναι στην πόρτα. Τον κοιτάζεις βαθιά στα μάτια γεμάτη συγκίνηση και του λέει: «Γύρισα»! Ο Δημοσθένης την αγκαλιάζει και δακρύζει από χαρά…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 9/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο;

ΟΦΗ: Η αποχώρηση που φέρνει εξελίξεις

Ψυχοκόρες: Παύλος και Βασιλική ξανά μαζί- Τέλος τα σχέδια της Μάγιας- Έτσι θα τη διώξει