Ο γάμος της Ευτυχίας με τον Γιώργη Κουράκο βρίσκεται προ των πυλών στη σειρά Η Γη της Ελιάς και η κοπέλα πηγαίνει μαζί με την Άννα, στα μαγαζιά για να διαλέξει το νυφικό των ονείρων της. Παράλληλα, το ερωτευμένο ζευγάρι διαλέγει από κοινού τα προσκλητήρια του γάμου του. Αργότερα, ενώ η Ευτυχία επιλέγει το νυφικό της, δεν μπορεί να χαρεί τις όμορφες στιγμές που βιώνει, καθώς τη στοιχειώνει ακόμα ο φόνος του Ανέστη.

Από την άλλη, ο Πότης εξακολουθεί να πολιορκεί την Άννα, ωστόσο εκείνη δεν δείχνει να ανταποκρίνεται στο φλερτ του. Την ίδια στιγμή, η Μυρτάλη προσλαμβάνει την Αντωνία στο εργαστήριο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Αποστόλης με την Αναστασία περνούν χρόνο μαζί στο σπίτι και η Αλκμήνη εξομολογείται στην Αντωνία ότι είχε αισθήματα για τη Δήμητρα. Η κοπέλα δείχνει αρχικά ότι δεν την πειράζει και οι δυο τους αναζητούν σπίτι για να μείνουν μαζί.

Η Μαργαρίτα, η Αθηνά, η Χάιδω και ο Λυκούργος επιστρέφουν στη Μάνη. Τότε, ο τελευταίος συνειδητοποιεί ότι η Ισμήνη μετακόμισε πάλι στο πατρικό της, χωρίς να γνωρίζει τι έχει συμβεί με τον Κωνσταντίνο. Την ίδια ώρα, η Μυρτάλη προτείνει στον Αλέξη να ανοίξουν δικό τους εστιατόριο. Από την άλλη, ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Στάθη ότι Θα κρατήσει τον ελαιώνα του και ότι μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει εκεί για όσο διάστημα το επιθυμεί ο ίδιος. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αθηνά πηγαίνει τρομοκρατημένη να βρει τον Μιχάλη και του αποκαλύπτει ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από κάποιον που Θέλει να τη σκοτώσει. Μάλιστα, υποψιάζεται ότι ο Αλέξης βρίσκεται πίσω από τις απειλές που δέχεται.’Ετσι, ο Μιχάλης αναλαμβάνει να τον βάλει στη Θέση του ακόμη μία φορά. Συγκεκριμένα, στριμώχνει εκ νέου τον Αλέξη, ο οποίος αρχίζει να πανικοβάλλεται. Παράλληλα, η γυναίκα απευθύνεται και στον Κουράκο για να βρει ποιος την απειλεί.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Χαμός με τις αποκαλύψεις για τον νεκρό Κοσμά-Αυτός χάνει τον ύπνο του

Η νέα «τρελή» μεταγραφή του Μαντί Καμαρά

Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα κάνει την ανατροπή-Ο Θέμης σκοτώνει τον Βίκο;